Wide Screen
Image default
Filmek

A Pókember: Hazatérés folytatása egy nagy földkörüli utazás lesz

Kevin Feige elárulta, hogy Tom Holland a Pókember: Hazatérés folytatásában Föld körüli utazásra indul.

Meglehetősen keveset tudunk a Bosszúállók 4. utáni időszakról, amit a Marvelnél csak negyedik fázisának hívnak. Azt viszont már tudjuk, hogy az új fázis első filmje a Pókember: Hazatérés folytatása lesz 2019-ben. Kevin Feige a Marvel Studios elnöke egy frissen készített interjúban a következőt árulta el projektről:

Július elején kezdjük a forgatást Londonban. Az első filmet Atlantában forgattuk, de egészen sok filmet készítünk Londonban, ugyanakkor van egy másik oka is, amiért Londonban vesszük fel. Természetesen Pókember New Yorkban is tölt majd egy kis időt, de a világ más részén is megfordul majd a falmászó.

Természetesen Feige nem árulta el, hogy miért lesz erre szükség, hiszen a Hazatérésben Pókember csak New York és Washington D.C. városokat szőtte be. Azonban nagy valószínűséggel a következő két Bosszúállók-filmből erre választ kapunk, ahogy tette azt Amerika kapitány: Polgárháború, mely szépen felvezette a Póki első önálló kalandját a Marvelnél.

Még több a témában...

A Végtelen háború trailer legjobb pillanatai

Kévés Bence Mihály

Jövő héten lezárhatják a Disney és Fox házasságot

Kévés Bence Mihály

Nick Fury nélkül érkezik a következő két Bosszúállók-film

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább