Főoldal Filmek Megcsinálják a Doctor Strange 2. részt
Filmek

Megcsinálják a Doctor Strange 2. részt

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke elárulta, hogy tervben van, és biztosan elkészül a Doctor Strange 2.

718

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke elárulta, hogy tervben van, és biztosan elkészül a Doctor Strange 2.

A Marvel még nem fedte fel minden lapját, vagyis hogy mely filmek készülnek a Bosszúállók 4. után, a stúdió negyedik fázisában. Eddig hivatalosan két filmet, a Spider-Man: Far From Home és A galaxis őrzői vol. 3. kapott megerősítést, de tervben van egy Fekete Özvegy és a Fekete Párduc folytatása is, bár az utóbbi kettőt csak pletykaként hallani továbbra is. Most Kevin Feige a CinemaBlendnek megerősítette, hogy Doctor Strange folytatást kap.

Néha nehéz, hogy hol bukkannak fel ezek a karakterek. Bármennyire is furcsa, de Doctor Strange-ből csinálunk egy másikat is, ami évekkel az első rész után fog játszódni, miközben nagyon fontos szerepe volt a Bosszúállók: Végtelen háborúban. Ez csak egy kellemes probléma számunkra, mikor túl sok karaktered van, amiből az emberek többet szeretnének látni, de közben igyekszünk tartani magunkat az elképzelésünkhöz, hogy valami mást is készítsünk.

Mindezt Feige A Hangya és a Darázzsal kapcsolatos beszélgetésben árulta el, ami a Marvel következő filmje lesz. A Hangya és a Darázs magyar bemutatója július 26-án lesz, két héttel az amerikai premier után, hiszen nálunk és Európa több országában nagy futball-láz van, bár a döntést nem teljesen értjük, hogy miért kellett emiatt eltolni a bemutatót.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események