A most bemutatott Bosszúállók 4. koncepciósrajz új külsőben mutatja [SPOILER]

A tegnapi koncepciós rajzok után most itt egy újabb, rajta egy hőssel, aki a Bosszúállók 4.-ben egy teljesen új szerelésben mutatkozhat.

A tegnapi koncepciós rajzok után most itt egy újabb, rajta egy hőssel, aki a Bosszúállók 4.-ben egy teljesen új szerelésben mutatkozhat.

Nos, rögtön az elején tisztázzuk a dolgokat, a most kiszivárgott rajzokat a Marvel nem erősítette meg, de nem is cáfolta, így kezeljük őket nagyon óvatosan. Tegnap Thanosról spoilereztek nekünk, kezében egy új titokzatos fegyverrel, ma pedig egy a Végtelen háborúban meghalt karakter kapott teljesen új külsőt.

 

Az elmúlt hetekben több teória is megjelent a folytatásról, melyek között olvashattunk a Bosszúállók 4. lehetséges befejezéséről is. Az állítólag kiszivárgott befejezésben a hősök legyőzik Thanost, megkaparintják a Végtelen Köveket, amiket egymás között osztanak el. A pletyka szerint Wanda arra használja a Kő erejét, hogy visszahozza a halálból Víziót, ami a most bemutatott rajzok alapján nagyon is valósnak tűnik.

Mielőtt beleélnénk magunkat, a képek a Reddit fórumon tűntek fel, amiket azóta a moderátorok töröltek az oldalról. Ha jobban megnézzük az első rajzot, akkor Vakandát látjuk a háttérben, és bár Víziót valóban új szerelésben mutatja, elképzelhető, hogy egy a Végtelen háborúhoz elkészített rajzról van csak szó, s köze sincs a negyedik részhez. A képregényekben egyszer már visszahozták halálból Víziót, akkor miért ne történhetne meg a vásznon is? 2019. május 3-án megtudjuk, akkor mutatják be a Bosszúállók 4.-et az USA-ban.

Total
0
Shares
Previous Article
John Wick

A John Wick: 3. felvonás New York-i forgatása befejeződött

Next Article

Val Kilmer megerősítette, Iceman visszatér a Top Gun 2-ben

Related Posts