x
Filmek

[PLETYKA] Egészen érdekes befejezést kaphat a Bosszúállók 4.

A napokban megjelent egy pletyka a Bosszúállók 4. befejezéséről, de azóta a bejegyzést eltávolították.

[PLETYKA] Egészen érdekes befejezést kaphat a Bosszúállók 4.
  • Publishedmájus 28, 2018

A napokban megjelent egy pletyka a Bosszúállók 4. befejezéséről, de azóta a bejegyzést eltávolították.

Most, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború a mozikban, mindenki a maradék három filmre kíváncsi (sorrendben A Hangya és a Darázs, a Marvel kapitány és a Bosszúállók 4.), ami még hátra van a Marvel Moziverzum harmadik fázisából. Kevesebb mint egy évünk van a negyedik Bosszúállók-film bemutatójáig, amiről most egy egészen érdekes pletyka jelent meg. Egy Reddit felhasználó arra lett figyelmes, hogy 4chan fórumon egy bejegyzésben a Bosszúállók 4. befejezéséről beszéltek. Ebben semmi különös nincs, csakhogy nem sokkal a megjelenés után törölték a bejegyzést, ami arra enged következtetni, hogy némi igazság lehet benne.

A kiszivárgott fotókon látható eszköz lehetővé teszi, hogy felhasználják a Végtelen Kövek erejét. Thanos legyőzése utána a Végtelen Kövek egyes darabjai a Bosszúállókhoz kerültek, akiknek választaniuk kellett. A Kapitány az Idő Követ arra használta, hogy visszamenjen a múltba, és együtt legyen Peggyvel. Thor a Lélek Kő segítségével visszahozta testvérét (Loki) a halálból, és újjáépítik Asgardot a Földön. Bruce Banner az Elme Követ arra használja, hogy különváljon Hulktól. Hangya, aki visszautasítja a Valóság Követ, és inkább Wandának adja, aki azt arra használja, hogy Vízió új testben visszatérjen az élők közzé. És végezetül Tony Stark, aki az Erő Követ kapta, de ő nem akar ekkora hatalmat, inkább elpusztítja azt, és felszívja a darabokat.

A felhasználó viccesen megjegyzi, hogy az utolsó mondat csak egy tréfa, de ami jóval érdekesebb, hogy két Bosszúállót, Sólyomszemet és Fekete Özvegyet nem tartalmazza a leírás. A Reddit felhasználó sejtése szerint Sólyomszem meghal a filmben, míg Fekete Özvegy és Bucky Barnes / Fehér Farkas a Tér Kő segítségével utazásra indul. De még az is lehetséges, hogy a Tér Követ Thanos legyőzésére használják. Ha igazak ezek az állítások, akkor az egybevág egy a napokban megjelent hírrel, miszerint az eredeti csapatból mindösszesen két Bosszúálló éli túl a harmadik fázist, akik a legújabb pletyka szerint Tony Stark és Fekete Özvegy.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.