Wide Screen
Image default
Filmek

Megerősítették, hogy mikor játszódik a Pókember: Idegenben

A Pókember: Idegenben első posztere erősítette meg, hogy a film eseményei a Bosszúállók: Végjáték előtt, vagy után játszódnak.

Kedden délután a Sony végre lerántotta a leplet a Pókember: Idegenben első előzeteséről, amit nem sokkal azután a magyar szinkronos nemzetközi előzetes követett, ami az amerikai változattal ellentétben egy teljesen új jelenettel indított. Tom Holland falmászója mellett a trailerben láttuk Jake Gyllenhaal Mysterio karakterét is, aki a képregényekkel ellentétben nem Pókember ellenlábasa lesz a folytatásban, hanem közös erővel lépnek fel az Elementálok nevű négy őselem ellen. Persze most is kapnak külső segítséget, Nick Fury és Maria Hill, illetve Happy Hogan is visszatér, de ami ennél is fontosabb, hogy mikor játszódik a Pókember: Idegenben?

Sok rajongó az előzetes után azt gondolta, hogy a film valószínűleg Bosszúállók: Végtelen háború előtt játszódik, de biztosan a Bosszúállók: Végjáték előtt járunk. Nos, el kell szomorítanunk mindenkit, mert a Marvel Studios és Sony Pictures megerősítette tegnap, hogy a Pókember: Idegenben cselekménye Bosszúállók: Végjáték után veszi fel a fonalat. Szemfüles rajongók már a stúdió bejelentése előtt kiszúrtak egy érdekességet a hivatalos poszteren, mégpedig egy évszámot, miszerint a barátságos és közkedvelt Pókember 2019 július 24-én vesz részt barátaival egy osztálykiránduláson Berlinben, ami szintén megerősíti a stúdió állítást, hiszen mindkettő Bosszúállók-film 2018-ban játszódik.

Pókember: Idegenben

Peter Parker visszatér a Pókember: Idegenben, ami a Pókember: Hazatérés következő fejezetét jelenti. A barátságos és közkedvelt szuperhős úgy dönt, hogy csatlakozik legjobb barátaihoz, Nedhez, M.J.-hez és egy csapathoz, akikkel európai vakációra indulnak. Mindazonáltal Peter terve az, hogy néhány hétre felhagy a szuperhősködéssel, de hamar felhagy vele, mert Nick Furynak segít utánajárni több különleges lény rejtélyes támadásának szerte a kontinensen.

A Pókember: Idegenben országos bemutatója július 4-én lesz.

Még több a témában...

A Nagymester túlélte Thanos csettintését a Végtelen háborúban

Kévés Bence Mihály

Chris Evans nem csak a Bosszúállók 4. forgatásától köszönt el, hanem a karakterétől is

Kévés Bence Mihály

A most bemutatott Bosszúállók 4. koncepciósrajz új külsőben mutatja [SPOILER]

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább