Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Már magyar szinkronnal is nézhető a Pókember: Idegenben trailer

Nem sokkal a premier után a Pókember: Idegenben hazai filmforgalmazója elérhetővé tette a magyar szinkronos változatot, ami még extra jeleneteket is hozott.

A Marvel Kapitány és a Bosszúállók: Végjáték után megérkezett az idei év harmadik Marvel-filmjének az előzetese is, ami a nagy sikerű Pókember: Hazatérés második része lesz. A trailer világpremierjére tavaly már sort került a CCXP-én, azonban a Sony eddig visszatartotta a nagyérdeműtől, de pletykák szerint a Marvel Studios egészen a Bosszúállókig szerette volna titokban tartani a részleteket, ugyanis információkkal szolgálhat a Végtelen háború folytatásáról. (Pókember és Nick Fury is életben van Thanos csettintése után.)

Az első előzetesben Tom Holland visszatér a barátságos és közkedvelt falmászó bőrébe, aki ezúttal Föld körüli útra indul egy osztálykirándulás keretében, így az Államokon kívül ezúttal Londonban és Velencében is összefuthatunk a Marvel legnépszerűbb karakterével. Meglepő, de a tinédzserek ismét bajba kerülnek, ám ezúttal kapnak egy újabb segítőt Nick Fury (Samuel L. Jackson) személyében, aki az Amerika kapitány: A tél katonája óta most először kap komolyabb szerepet – eltekintve a Végtelen háború stáblista utáni jelenetétől.

Mysterio

A Pókember: Hazatérés stáblista utáni jelenete azzal ért véget, hogy May néni rajtakapta Petert, amint Vasembertől kapott jelmezben feszít, de úgy tűnik, hogy ez nem lesz hatással a folytatásra. A sokat pletykált és megerősített Jake Gyllenhaal Mysterio karaktere is feltűnik az előzetesben, de a videóból azt is megtudtuk, hogy a film főellensége nem ő lesz, hanem az Elementals néven ismert halhatatlanok. Az ellenlábasok szerepében Hydro, Magnum, Hellfire és Zephyr áll, a négy őselem a víz, a föld, a tűz és a szél, de Pókember Fury mellett Mysterio segítségére is számíthat.

És ez még semmit, mert az előzetessel egyidőben egy posztert is kaptunk a filmhez:

A Pókember: Idegenben országos bemutatója július 4-én lesz.

Még több a témában...

A Marvel Studios már a Fantasztikus Négyes gonoszait, Galactus és Tyrant szereplését készíti elő?

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2019] Simu Liu lett a Shang-Chi főszereplője, de a főgonosz kiléte számít igazi szenzációnak

Kévés Bence Mihály

Nick Fury és Maria Hill szerepét megerősítették a Pókember folytatásban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon