Pókember: Idegenben

Már magyar szinkronnal is nézhető a Pókember: Idegenben trailer

Nem sokkal a premier után a Pókember: Idegenben hazai filmforgalmazója elérhetővé tette a magyar szinkronos változatot, ami még extra jeleneteket is hozott.

Nem sokkal a premier után a Pókember: Idegenben hazai filmforgalmazója elérhetővé tette a magyar szinkronos változatot, ami még extra jeleneteket is hozott.

A Marvel Kapitány és a Bosszúállók: Végjáték után megérkezett az idei év harmadik Marvel-filmjének az előzetese is, ami a nagy sikerű Pókember: Hazatérés második része lesz. A trailer világpremierjére tavaly már sort került a CCXP-én, azonban a Sony eddig visszatartotta a nagyérdeműtől, de pletykák szerint a Marvel Studios egészen a Bosszúállókig szerette volna titokban tartani a részleteket, ugyanis információkkal szolgálhat a Végtelen háború folytatásáról. (Pókember és Nick Fury is életben van Thanos csettintése után.) [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Az első előzetesben Tom Holland visszatér a barátságos és közkedvelt falmászó bőrébe, aki ezúttal Föld körüli útra indul egy osztálykirándulás keretében, így az Államokon kívül ezúttal Londonban és Velencében is összefuthatunk a Marvel legnépszerűbb karakterével. Meglepő, de a tinédzserek ismét bajba kerülnek, ám ezúttal kapnak egy újabb segítőt Nick Fury (Samuel L. Jackson) személyében, aki az Amerika kapitány: A tél katonája óta most először kap komolyabb szerepet – eltekintve a Végtelen háború stáblista utáni jelenetétől.

Mysterio

A Pókember: Hazatérés stáblista utáni jelenete azzal ért véget, hogy May néni rajtakapta Petert, amint Vasembertől kapott jelmezben feszít, de úgy tűnik, hogy ez nem lesz hatással a folytatásra. A sokat pletykált és megerősített Jake Gyllenhaal Mysterio karaktere is feltűnik az előzetesben, de a videóból azt is megtudtuk, hogy a film főellensége nem ő lesz, hanem az Elementals néven ismert halhatatlanok. Az ellenlábasok szerepében Hydro, Magnum, Hellfire és Zephyr áll, a négy őselem a víz, a föld, a tűz és a szél, de Pókember Fury mellett Mysterio segítségére is számíthat.

És ez még semmit, mert az előzetessel egyidőben egy posztert is kaptunk a filmhez:

A Pókember: Idegenben országos bemutatója július 4-én lesz.

Total
60
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

Megérkezett a Pókember: Idegenben első kedvcsináló előzetese

Next Article
Mission: Impossible

Christopher McQuarrie aláírt a Mission: Impossible következő részeire

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!