Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Megérkezett a Marvel Kapitány legújabb előzetese

A Marvel hajnalban bemutatta a legújabb előzetest a Marvel Kapitányhoz, amivel egyidőben a jegyvásárlás is megkezdődött.

A Marvel hajnalban bemutatta a legújabb előzetest a Marvel Kapitányhoz, amivel egyidőben a jegyvásárlás is megkezdődött.

Ahogy a Marvel Studios ígérte, az egyetemi amerikaifutball-meccs nagyszünetében bemutatták a legújabb előzetest a Marvel Kapitányból, ami a korábban látott jeleneteket között sok, sok új részt is hozott a rajongóknak. Ezzel egyidőben Amerikában már jegyet is válthatunk a Marvel Moziverzum első önálló női szuperhősfilmjére. Sőt, ha arra számítottál, hogy egy rövid kis ízelítőt kapunk a filmből, akkor tévedtél, mert közel másfél percesre vágták az anyagot, amihez kaptunk még egy kulisszák mögötti felvételt is. És ez még nem minden, mert röviddel az előzetes előtt három új poszterekről is lerántották a leplet.

A harmadik előzetes számos olyan jelenetet hozott, amit eddig nem láthattunk a korábbi előzetesekben, ilyen például a Carol Danvers (Brie Larson) és Nick Fury (Samuel L. Jackson) páros rendkívül szórakoztató új közös jelenetei, egy tréningrész Jude Law karaktere és Danvers között, mielőtt Kree harcos válna a főszereplőből, a fiatal Coulson ügynök, legvégül pedig arról is kaptunk jelenetet, ahogy a Skrullok felveszik egy másik személy alakját.

Eközben a másik kulisszák mögötti videó arra fókuszál, hogy bemutassa nekünk Brie Larson felkészülését a szerepre, akit a forgatás kedvéért igazi vadászpilóták vittek el egy körre, illetve látható, hogy mennyire kemény munka van egy ilyen szerepben, megállás nélkül edzett a szerepre, hogy ne csak számítógépes effektek és kaszkadőrmutatványok kápráztassák el a rajongókat a filmvásznon.

A Marvel Kapitány országos bemutatója március 7-én lesz.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat