Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Megérkezett a Marvel Kapitány legújabb előzetese

A Marvel hajnalban bemutatta a legújabb előzetest a Marvel Kapitányhoz, amivel egyidőben a jegyvásárlás is megkezdődött.

Ahogy a Marvel Studios ígérte, az egyetemi amerikaifutball-meccs nagyszünetében bemutatták a legújabb előzetest a Marvel Kapitányból, ami a korábban látott jeleneteket között sok, sok új részt is hozott a rajongóknak. Ezzel egyidőben Amerikában már jegyet is válthatunk a Marvel Moziverzum első önálló női szuperhősfilmjére. Sőt, ha arra számítottál, hogy egy rövid kis ízelítőt kapunk a filmből, akkor tévedtél, mert közel másfél percesre vágták az anyagot, amihez kaptunk még egy kulisszák mögötti felvételt is. És ez még nem minden, mert röviddel az előzetes előtt három új poszterekről is lerántották a leplet.

A harmadik előzetes számos olyan jelenetet hozott, amit eddig nem láthattunk a korábbi előzetesekben, ilyen például a Carol Danvers (Brie Larson) és Nick Fury (Samuel L. Jackson) páros rendkívül szórakoztató új közös jelenetei, egy tréningrész Jude Law karaktere és Danvers között, mielőtt Kree harcos válna a főszereplőből, a fiatal Coulson ügynök, legvégül pedig arról is kaptunk jelenetet, ahogy a Skrullok felveszik egy másik személy alakját.

Eközben a másik kulisszák mögötti videó arra fókuszál, hogy bemutassa nekünk Brie Larson felkészülését a szerepre, akit a forgatás kedvéért igazi vadászpilóták vittek el egy körre, illetve látható, hogy mennyire kemény munka van egy ilyen szerepben, megállás nélkül edzett a szerepre, hogy ne csak számítógépes effektek és kaszkadőrmutatványok kápráztassák el a rajongókat a filmvásznon.

A Marvel Kapitány országos bemutatója március 7-én lesz.

Még több a témában...

Samuel L. Jackson spoilerezett a Bosszúállók: Végtelen háborúról?

Kévés Bence Mihály

Josh Brolin legújabb posztjában utalást tett Thanosra és a Végtelen kövekre

Kévés Bence Mihály

A 10 Marvel és DC gonosz, akik képesek legyőzni Thanost

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább