Marvel Kapitány

Ezeket szúrtuk ki a Marvel Kapitány második előzetesében

A Marvel Studios tegnap bemutatta a Marvel Kapitány második előzetesét, így most a látott képsorokból fogunk csemegézgetni.

A Marvel Studios tegnap bemutatta a Marvel Kapitány második előzetesét, így most a látott képsorokból fogunk csemegézgetni.

Sokan nem voltak elájulva a Marvel Kapitány első előzetesét látva, s a stúdiót bírálták, hogy a kelleténél is visszafogottabb stílusban mutatták be a Marvel Moziverzum első önálló női szuperhősfilmjét – pedig látványban és akcióban már abban sem volt hiány. Ehhez képest kedd hajnalban befutott a film második előzetese már jóval akciódúsabbra, látványosabbra és hatalmasabbra sikerült, most pedig lássuk, mi mindent tudtunk meg a mozifilmről.

A trailer rögtön azzal a vitatott jelenettel indít, hogy Marvel Kapitány miért bántalmaz egy idős nénit a tömegközlekedésen. Az első előzetesben csak azt láttuk, hogy megüti a nénit, a folytatást kivágták, így akkor még csak találgattunk, hogy vajon egy Skrull, azaz egy alakváltó idegen lenne a néni. A második előzetes megerősítette az elméletet, és a néni bizony egy Skrull. Itt a nyitányban Nick Fury (Samuel L. Jackson) narrációjából megtudjuk, hogy ezek az idegenek nagyon rosszfiúk, de úgy tűnik, hogy eddig a Földön nem tudtak a Skrullok létezésükről, mert kissé zihál Fury hangja. De azt is látjuk, hogy páratlan erővel bírnak, bármilyen testet is vesznek fel.

Total
27
Shares
Previous Article

A Sony bemutatta a Men in Black spin-off logóját és filmcímét

Next Article

KRITIKA: Pókember: Irány a Pókverzum!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!