Wide Screen
Image default
Filmek

Ezeket szúrtuk ki a Marvel Kapitány második előzetesében

A Marvel Studios tegnap bemutatta a Marvel Kapitány második előzetesét, így most a látott képsorokból fogunk csemegézgetni.

Sokan nem voltak elájulva a Marvel Kapitány első előzetesét látva, s a stúdiót bírálták, hogy a kelleténél is visszafogottabb stílusban mutatták be a Marvel Moziverzum első önálló női szuperhősfilmjét – pedig látványban és akcióban már abban sem volt hiány. Ehhez képest kedd hajnalban befutott a film második előzetese már jóval akciódúsabbra, látványosabbra és hatalmasabbra sikerült, most pedig lássuk, mi mindent tudtunk meg a mozifilmről.

A trailer rögtön azzal a vitatott jelenettel indít, hogy Marvel Kapitány miért bántalmaz egy idős nénit a tömegközlekedésen. Az első előzetesben csak azt láttuk, hogy megüti a nénit, a folytatást kivágták, így akkor még csak találgattunk, hogy vajon egy Skrull, azaz egy alakváltó idegen lenne a néni. A második előzetes megerősítette az elméletet, és a néni bizony egy Skrull. Itt a nyitányban Nick Fury (Samuel L. Jackson) narrációjából megtudjuk, hogy ezek az idegenek nagyon rosszfiúk, de úgy tűnik, hogy eddig a Földön nem tudtak a Skrullok létezésükről, mert kissé zihál Fury hangja. De azt is látjuk, hogy páratlan erővel bírnak, bármilyen testet is vesznek fel.

Még több a témában...

A Pókember: Idegenben forgatásán egy új Pók-jelmezt szúrtak ki

Kévés Bence Mihály

A Hangya és a Darázs főgonosza, Szellem még visszatérhet a Marvel Moziverzumban

Kévés Bence Mihály

Bosszúállók: Végtelen háború termékek előrendelése és akció!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább