A Hangya és a Darázs

A kvantumvilág kulcsfontossággal bír a Bosszúállók 4. esetében

Michael Dougles egy interjúban megerősítette, hogy a kvantumvilág nem csak a Bosszúállók 4. résznél játszik fontos szerepet, hanem valamennyi készülő új Marvel-filmnél.

Michael Dougles egy interjúban megerősítette, hogy a kvantumvilág nem csak a Bosszúállók 4. résznél játszik fontos szerepet, hanem valamennyi készülő új Marvel-filmnél.

A kvantumvilágról először a 2015-ben bemutatott A Hangyában hallottunk, ahol megtudtuk, hogy egy küldetés során Janet Van Dyne szubatomira zsugorodott és a kvantumvilág fogja lett. Majd a filmben Scott Lang (Paul Rudd) is megjárta a teret, de ő szerencsés módon megmenekült onnan, de elkerülhetetlen volt a folytatásra, hogy ne térjünk vissza az alternatív világba és megmentsük Hank Pym feleségét, miközben egészen bámulatos új dolgokat fedeztünk fel.

A Hangya és a Darázs folytatásban már nagyon fontos szerepet játszott a kvantumvilág, lényegében ez volt a film a mozgatórugója. Sajnos azonban Janet Van Dyne megmentése után szörnyű dolog történt, Lang a film végén visszatért a kvantumtérbe, hogy megmentsék új barátjukat, Szellemet, és mint tudjuk, Thanos ekkor irtotta ki a fél univerzumot, így főhősünk segítség nélkül a tér fogságába rekedt. Ezután több hír is megjelent – maga Kevin Feige is elárulta -, hogy ez lehet a kulcs a Bosszúállók 4.-ben, hogy megállítsák az Őrült Titánt, de ezt eddig hivatalosan nem erősítették meg.

Számtalan rajongói teória született már arról, hogy a kvantumvilág mennyire fontos szerepet kap a cím nélküli Bosszúállók-filmben, most azonban Michael Dougles megerősítette ezt a Seacrestnek, ahol arról is beszélt, hogy a Marvel Moziverzum új filmjeire is fontos hatással lesz a technológia.

Valóban, teljes mértékben igaz az állítás. Úgy értem, hogy minden film esetében igaz a kvantumvilág, ami a kulcsot jelenti. Ez lesz a kulcsa mindennek. A kvantumvilág fontos szerepet játszik a Marvel-filmek következő fejezetében.

Egyre valószínűbb, hogy nem holmi egyszerű időutazásról lesz szó a következő Bosszúállók-filmben, hanem alternatív idősíkot használnak majd a hősök, hogy legyőzzék Thanost, és visszaállítsák az egyensúlyt az univerzumban. Ebben lesz a megmaradt hősök segítségére Marvel kapitány is, aki márciusi önálló része után a Bosszúállók 4.-ben tér vissza.

A Bosszúállók 4. országos bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Total
25
Shares
Previous Article

Elképesztő, hogy mennyire eltolták A galaxis őrzői vol. 3. forgatását

Next Article

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Halloween premier előtti vetítésére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!