Wide Screen
Image default
Sorozatok

Pedro Pascal szerint az agyad eldobod majd a The Mandalorian második évadától

A főszereplőt alakító Pedro Pascal ígéretes szavakat fűzött a The Mandalorian következő részeihez, állítása szerint lesznek olyan pillanatok, amitől eldobjuk az agyunkat majd.

A tavalyi évben bemutatott The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozatot sokan úgy tartják számon, mint a Disney érában készült legjobb Lucasfilm alkotást, ami minden elismerést begyűjtött, mind kritikák, mind pedig rajongói oldalról. Óriási sláger lett A Gyerek – ha úgy tetszik, akkor a Bébi Yoda -, és természetesen Pedro Pascal is, aki Mandót, hivatalos nevén Din Djarint játssza.

A Disney elnök-vezérigazgatója korábban már megerősítette, hogy a koronavírus-járvány nem befolyásolja az őszre tervezett premiert, így a tervek szerint októberben a Disney+ streamingszolgáltatón képernyőre tűzik a második évadot, amiben Boba Fett mellett A klónok háborúja animációs sorozat főszereplői, Ahsoka Tano, Sabine Wren és még Bo-Katan is bemutatkozhat.

Nagy nevek mind, a szavak már önmagukban megválaszolják azt, hogy miért várjuk annyira nagy figyelemmel a következő részeket, de Pedro Pascal is nagyon izgatott a bemutató miatt, szerinte ugyanis a rajongók teljesen odáig lesznek az új évadért.

Van néhány olyan gondolatmenet, amitől eldobod az agyad. Úgy hiszem, hogy túlszárnyaltuk az elvárásokat. A Star Warsba vetett szeretetünket szteroidokkal fecskendeztünk.Pedro Pascal

Pascal a beszélgetésben kiemelte Ludwig Göransson zeneszerzőt is, hogy figyelemre méltó munkát végez, mennyire beleadnak mindent, amikor a zeneszámokat készítik a sorozathoz.

Csodálatos volt együtt látni, ahogy Ludwing [Göransson] és az élő zenekara összejön, amire többé kevésbé ritkán kerül sor.Pedro Pascal

A sorozat neve mellett pontos dátum nem szerepel még, de ahogy tekintettel a nyilatkozatokra és az első évad bemutatójára, október utolsó hetében láthatjuk az első epizódot az új évadból.

Bébi Yoda

Még több a témában...

Jelentések szerint Evan Peters is szerepelni fog a WandaVision Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

A The Mandalorian korai dizájntervein Bébi Yoda egészen ijesztő volt

Kévés Bence Mihály

Jelentések szerint a Lucasfilm egy élőszereplős Ezra Bridger-sorozaton dolgozik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat