Főoldal Sorozatok Pedro Pascal szerint az agyad eldobod majd a The Mandalorian második évadától
Sorozatok

Pedro Pascal szerint az agyad eldobod majd a The Mandalorian második évadától

A főszereplőt alakító Pedro Pascal ígéretes szavakat fűzött a The Mandalorian következő részeihez, állítása szerint lesznek olyan pillanatok, amitől eldobjuk az agyunkat majd.

470
The Mandalorian
Forrás: Star Wars

A tavalyi évben bemutatott The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozatot sokan úgy tartják számon, mint a Disney érában készült legjobb Lucasfilm alkotást, ami minden elismerést begyűjtött, mind kritikák, mind pedig rajongói oldalról. Óriási sláger lett A Gyerek – ha úgy tetszik, akkor a Bébi Yoda -, és természetesen Pedro Pascal is, aki Mandót, hivatalos nevén Din Djarint játssza.

A Disney elnök-vezérigazgatója korábban már megerősítette, hogy a koronavírus-járvány nem befolyásolja az őszre tervezett premiert, így a tervek szerint októberben a Disney+ streamingszolgáltatón képernyőre tűzik a második évadot, amiben Boba Fett mellett A klónok háborúja animációs sorozat főszereplői, Ahsoka Tano, Sabine Wren és még Bo-Katan is bemutatkozhat.

Nagy nevek mind, a szavak már önmagukban megválaszolják azt, hogy miért várjuk annyira nagy figyelemmel a következő részeket, de Pedro Pascal is nagyon izgatott a bemutató miatt, szerinte ugyanis a rajongók teljesen odáig lesznek az új évadért.

Van néhány olyan gondolatmenet, amitől eldobod az agyad. Úgy hiszem, hogy túlszárnyaltuk az elvárásokat. A Star Warsba vetett szeretetünket szteroidokkal fecskendeztünk.

Pedro Pascal

Pascal a beszélgetésben kiemelte Ludwig Göransson zeneszerzőt is, hogy figyelemre méltó munkát végez, mennyire beleadnak mindent, amikor a zeneszámokat készítik a sorozathoz.

Csodálatos volt együtt látni, ahogy Ludwing [Göransson] és az élő zenekara összejön, amire többé kevésbé ritkán kerül sor.

Pedro Pascal

A sorozat neve mellett pontos dátum nem szerepel még, de ahogy tekintettel a nyilatkozatokra és az első évad bemutatójára, október utolsó hetében láthatjuk az első epizódot az új évadból.

Bébi Yoda
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.