Főoldal Sorozatok A Disney vezetője megerősítette, hogy nem fogják elhalasztani a The Mandalorian S2 premierjét
Sorozatok

A Disney vezetője megerősítette, hogy nem fogják elhalasztani a The Mandalorian S2 premierjét

Bob Chapek, a Disney új elnök-vezérigazgatója megerősítette, hogy a koronavírus-járvány nem veszélyezti a The Mandalorian S2 bemutatóját, ősszel visszatér a Din Djarin.

452
The Mandalorian

Bob Chapek, a Disney új elnök-vezérigazgatója megerősítette, hogy a koronavírus-járvány nem veszélyezti a The Mandalorian S2 bemutatóját, ősszel visszatér a Din Djarin.

A pandémia hatását több hollywoodi alkotás is megsínyli, miután leállították a forgatásokat, s ezzel egyes alkotásokra egy évet kell várni, és még az sem biztos, hogy a nyárra vagy az év későbbi felére halasztott premiereket meg tudják tartani. Európa és a világ lassan kezd felébredni, sorra enyhítik a szigorításokat, így hamarosan az élet visszatérhet a megszokott formába. James Cameron nemrég arról beszélt, hogy hamarosan újra forog az Avatar franchise folytatásai, akárcsak a Marvel-sorozatok is.

Jon Favreau rendezőtől a The Mandalorian nagyon szerencsés helyzetben volt, hiszen még a kitörés előtt filmre vették az utolsó epizódot is, így a járvány idején mindenki gondtalanul tudott otthonról dolgozni az utolsó simításokon. A sorozat második évadát éppen ezért a tervek szerint ősszel, valamikor október végén mutatják be a Disney+ streamingszolgáltatón.

Ezt a remek hírt Bob Chapek is megerősítette a CNBC-nek adott interjúban, hogy még a koronavírus-járvány előtt sikerült felvenni az anyagot, ezért nem befolyásolja a bemutatót. Egészen biztos, hogy nem fogják eltolni így, és a tervek szerint műsorra kerül a második évad, amiben Boba Fett mellett még Ahsoka Tano és Rex is bemutatkozhat.

Sajnos nem ennyire jó a helyzet a Disney+ gyártású Marvel-sorozatoknál, hiszen hónapokra leállították a forgatást, s a bemutató vészesen közelít. A legrosszabb helyzetben a The Falcon and the Winter Soldier van, hiszen ezt augusztus végén tervezték bemutatni. A Disney vezetője nem szerette volna kommentálni a dolgot, hogy elhalasztják-e nyárról. A WandaVision forgatásával már végeztek, azt decemberben tervezik bemutatni, ám itt egészen más indokkal törölhetik a premiert. Az ok nem más, mint hogy a Marvel Studios egy évvel eltolta a Doctor Strange az őrület multiverzumában, és történetesen Wanda vezeti majd fel a filmet, így kockázatos egy évvel korábban bemutatni a sorozatot.

Sebastian Stan pár napja úgy fogalmazott, hogy néhány hét maradt már csak a forgatásból, ezért még korai lemondani Sólyomról és a Tél Katonájáról, és ezúttal nem a Disneyn fog múlni, mivel a Disney+ saját gyártású tartalom híján csökkenhet az érdeklődés a streamingszolgáltató iránt, szóval most minden azon múlik, hogy a következő hetekben mi fog történni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.