Főoldal Sorozatok Kiszivárogtak a The Mandalorian második évadjának epizódcímei
Sorozatok

Kiszivárogtak a The Mandalorian második évadjának epizódcímei

Nyolcrészesre tervezik a The Mandalorian második évadját is, legalábbis ez következik a kiszivárogtatott címekből.

448
The Mandalorian

Nyolcrészesre tervezik a The Mandalorian második évadját is, legalábbis ez következik a kiszivárogtatott címekből.

Bár a Lucasfilm hivatalosan nem erősítette meg, hogy a nagysikerű The Mandalorian második évad forgatásával végeztek volna, de több független forrás is arról számolt be, hogy még a koronavírus-járvány és Hollywood kényszerpihenője előtt sikerült rögzíteni az összes részt, szóval jó eséllyel a világjárvány nem lesz hatással a Disney+ sorozat bemutatójára. A tervek szerint valamikor ősszel tér vissza a galaxis új fejvadásza a képernyőre.

Tekintettel arra, hogy semmilyen megerősítést nem kaptunk arra nézve, hogy sikerült-e leforgatni a második évadot és bemutatják-e év végén, erről várjuk meg a hivatalos jelentést. Más forrásból azonban szállingóznak a hírek. Pár napja Emre Kaya Twitter-oldalán megjelentek meg a második évad címei, melyek között akár még némi spoilert is felfedezhetünk. Kaya az elmúlt hónapokban sok megbízható információt szállított a sorozattal kapcsolatban. A címeket olvasva érdekesnek tűnik a ’The Republic’, azaz a Köztársaság, vagy a ’The Loyalist’, ami a sorozatot összefüggésbe hozhatja néhány ismerős arccal a Lázadókból. Ami pedig a ’The Sorcerer’ címet illeti, ez egyértelműen úgy hangzik, amiben Jedi-lovagot, esetleg Ahsoka Tanót látjuk majd.   

Valószínűleg tényleg időben befejezték a forgatást, mert hírek szerint a Lucasfilm már a harmadik évadon dolgozik, szóval borítékolható a második évad idei megjelenése. Az elmúlt időben több érdekes pletykát is olvashattunk a sorozattal kapcsolatban. Állítólag Rosario Dawson aláírt Ahsoka Tano szerepére, aki később önálló sorozatot kap majd, de A klónok háborújából Rex is visszatér majd. A bolygó neve: Halál és a Terminátor filmekben rég látott és elfeledett Michael Biehn is csatlakozott a szereplőgárdához. De akár Jamie Lee Curtis nevét is említhetnénk, aki szintén ott lehet a folytatásban. Pedro Pascal legutóbb pedig arról beszélt, hogy utólag csatlakozott a sorozathoz, amikor már a második évadon dolgoztak.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

A negatív reakció ellenére megdöntötte a Lucasfilm nézettségi rekordját Az akolitus

Ezt nektek emberek! A negatív hullám ellenére Az akolitus nézettségi rekordot döntött.

Star Wars: The Acolyte
Filmek

A Star Wars: The Acolyte állítólag megcélozta a nyári megjelenést

A The Acolyte az utóbbi évek legjobban várt Star Wars-sorozata.