Jamie Lee Curtis

Pletykák szerint Jamie Lee Curtis is csatlakozott a The Mandalorian S02 szereplőgárdájához

Úgy fest, hogy a Halloween és a Tőrbe ejtve filmek sztárja, Jamie Lee Curtis is szerepet kap a The Mandalorian második évadában.

Úgy fest, hogy a Halloween és a Tőrbe ejtve filmek sztárja, Jamie Lee Curtis is szerepet kap a The Mandalorian második évadában.

A tavalyi év egyik legnagyobb szenzációja lett a The Mandalorian, amire senki sem számított a Disney érában készült Star Wars-filmek árnyékában, de Jon Favreau mindenkinek meglepetést okozott. Ezek után nem túl meglepő, hogy Pedro Pascal mellett más világsztárokkal is találkozhatunk majd a sorozatnak helyet adó Disney+ streamingszolgáltatón ősszel, hiszen pletykák szerint Jamie Lee Curtis is szerepet kap a történetben.

A Making Star Wars portál számolt be a felfedezésről, noha hangsúlyozzák, hogy kezeljük pletykaként a mostani hírt, de Curtis néhány napot a forgatási helyszínen töltött. Fontos leszögezni, hogy az Avatar 2. részt is ugyanazon a helyszínen forgatták, ahol a Star Wars-sorozatot, így ha nem a messzi-messzi galaxisban, lehet a távoli Pandorán látjuk majd a színésznőt egy szerepben.

Mint azt mondtuk, tartsuk kezünk ügyében a sótartót, és bármennyire is szeretnénk, hogy a színésznő szerepet kapjon a történetben, várjuk meg a hivatalos bejelentést, hogy milyen szerepet osztottak neki. Tekintettel arra, hogy a forgatási munkálatok után mennyire nagy a csend a sorozat körül, erre egy jó darabig még várnunk kell, de addig fejben eljátszhatunk a gondolattal, hogy Curtis bizony a Lázadók oldalán száll majd ringbe a Birodalom hű követőivel szemben. Nemrég arról is hírt kaptunk, hogy Ahsoka Tano is feltűnik majd a sorozatban, akit Rosario Dawson kelt majd életre.

A The Mandalorian második évadát valamikor ősszel fogják bemutatni.

Total
4
Shares

Leave a Reply

Previous Article

Morbius, Szellemirtók, Uncharted és a többi film bemutatóját is 2021-re halasztotta a Sony Pictures

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora írója még soha nem írt át annyiszor forgatókönyvet, mint ennél

Related Posts