Főoldal Sorozatok Michael Biehn is csatlakozott a The Mandalorian S02 szereplőgárdájához
Sorozatok

Michael Biehn is csatlakozott a The Mandalorian S02 szereplőgárdájához

Sokak számára a Terminátor franchiseból lehet ismerős Michael Biehn, aki most egy messzi-messzi utazásra indul a The Mandalorian második évadában.

594
Michael Biehn

Sokak számára a Terminátor franchiseból lehet ismerős Michael Biehn, aki most egy messzi-messzi utazásra indul a The Mandalorian második évadában.

A The Mandalorian élőszereplős Disney+ Star Wars-sorozat második szezon forgatása a közelmúltban ért véget. Nemrég arról számoltunk be, hogy Rosario Dawson is csatlakozott a filmhez, aki a rajongók egy közkedvelt karakterét, Ahsoka Tanót kelti életre ősszel, most pedig arról érkezett hír, hogy Michael Biehn is egy új karaktert alakít majd ősztől a sorozatban.

A Making Star Wars oldal értesülései szerint egy olyan fejvadászt játszik majd a Terminátor franchise egykori szereplője, aki a múltban találkozott Pedro Pascal fő karakterével is, bár nem világos, hogy Din Djarin egy korábbi jóbarátját vagy ellenségét formálja meg történetében. Biehn talán legismertebb szerepei közzé tartozik Kyle Reese, John Connor apja a James Cameron első Terminátor-filmjéből, vagy egy másik klasszikus, A bolygó neve: a Halál, de ide sorolhatnánk még a Tombstone – A halott várost és a Terror Házát is.

Továbbá az oldal azt is megerősítette, hogy Bill Burr, aki Mayfield-et játszotta az első évadban, visszatér a második évadra, akárcsak Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog és Nick Nolte. A sorozat alkotója és írója a nagyszerű Jon Favreau, aki Dave Filoni, Kathleen Kennedy és Colin Wilson oldalán vezető produceri teendőket is ellát a sorozat élén. Filoni, A klónok háborúja animációs sorozat készítője forgatta az első évad első epizódját, de mellette Taika Waititi, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa és Deborah Chow is kipróbálta magát a kamerák túloldalán. Egyelőre még nem tudni, hogy a csapatból ki tér vissza az új részeknél.

Jon Favreau még tavaly jelentette be a folytatást, illetve hogy a második évadot valamikor idén ősszel mutatják be a Disney+ streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...