Főoldal Sorozatok Egy rajongói teóriára reagálva Giancarlo Esposito elmondta, hogy Gideon moff még visszatérhet A mandalóri folytatásában
Sorozatok

Egy rajongói teóriára reagálva Giancarlo Esposito elmondta, hogy Gideon moff még visszatérhet A mandalóri folytatásában

Szerintetek látjuk még Gideon moffot a messzi-messzi galaxisban?

46
A mandalóri

A rajongók elméletei szerint A mandalóri 3. évadának fináléjában meghalt Moff Gideon valójában egy klón volt, és bár úgy tűnt, hogy odaveszett az égő romok alatt, mégis láthatjuk még Giancarlo Esposito karakterét a jövőben. A témában eddig nem hallhattuk az érintett felet, most azonban megszólalt.

A 3. évad fináléjában megtudtuk, hogy Moff Gideon klónozási kísérletei során valójában saját magáról készített másolatokat, és erre kellettek a Grogutól vett vérminták. Az így létrehozott katonák erősebbek voltak a mofftól, hiszen megörökölték az Erő-érzékenységet, sőt, még Beskar páncéllal is felruházták őket. Gyakorlatilag egy megállíthatatlan hadsereget alkottak.

Din Djarin rájött, mire készül Gideon, és megölte ezeket a klónokat, és egy heves párharc alakult ki a mandalóri és a moff között, amiben Grogu és Bo-Katan Kryze, a fejvadász a segítségére sietett. Gideon az égő romok között odaveszett, és látszólag újra találkozott a teremtőjével a gonosz. Ám akadnak olyanok, akik más véleményen vannak. Egyesek szerint az csak egy klón volt, és mindezt arra fogják, hogy a fináléban látott Gideon arcszőrzete nem hasonlított a korábban látott karakterére.

A The Wrap interjúvolta meg a színészt, amiben Giancarlo Espositót arról kérdezték, hogy lát-e esélyt még a visszatérésre, utalva itt azokra a rajongói teóriákra, hogy klónokat láttunk, és az igazi moff nem halt meg.

Semmit sem tudok a 4. évadról. [Jon Favreau] még nem fedte fel lapjait előttem. Sok rajongó azt kérdezi: “Te voltál a klón, ugye?”. Lehetséges. Bízom benne, hogy Jon tudja, mit csinál. Szívesen visszatérnék a halálból.

Az lenne a kedvencem az összes közül. Rengeteg lehetőség van, és én nyitott vagyok rá, bármit is terveznek.

Giancarlo Esposito

Ha nem is ezt látjuk majd, hogy a moff “feltámad”, de valószínűleg Gideon kísérletei nagyban szerepet játszanak Snoke legfőbb vezér létrehozásában, és a távolabbi jövőben Palpatine nagy visszatérésében. A sorozat többször is utalt erre, szóval minden ott van a Lucasfilm kezében, hogy megválaszoljanak minden kérdést, amelyekre nem kaptunk választ a folytatástrilógiából.

The Mandalorian
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?

The Last of Us Part II
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

Ahsoka Marrok
BREAKINGSorozatok

Az Ahsoka 4. epizódja leleplezte Marrok személyazonosságát

Az Ahsoka 4. epizódja véget vetett a spekulációknak Marrok eredetéről.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A SAG-AFTRA engedélyével folytatódik a The Walking Dead: Daryl Dixon forgatása

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutatójára ősszel kerül sor, de már...