Főoldal Előzetesek Palpatine is feltűnt a Star Wars: Skywalker kora végső előzetesében
ElőzetesekBREAKING

Palpatine is feltűnt a Star Wars: Skywalker kora végső előzetesében

Alig néhány perce bemutatták a Star Wars: Skywalker kora harmadik, és egyben utolsó előzetesét.

495

Alig néhány perce bemutatták a Star Wars: Skywalker kora harmadik, és egyben utolsó előzetesét.

A történet évtizedekkel korábban, még George Lucas idején kezdődött, idén decemberben viszont tényleg az utolsó fejezethez ér a Skywalker-saga a Star Wars: Skywalker korával, ami a készítők elmondása alapján a lehető legtöbb kérdést készül megválaszolni az elmúlt negyven évből – köztük a “Kik Rey szülei?” talányt. J.J. Abrams vállán nagy nyomás van, hiszen nem elég a Star Wars: Az utolsó Jedik hibáit orvosolni, még egy tökéletes franchise bejezéssel is villantania kell.

Az új trilógia befejező rész szekere nagyon lassan indult be, kezdve még tavasszal a Chichago-i Star Wars Celebrationön bemutatott első teaser előzetessel, melynek fénypontját alighanem az előzetes vége jelentette, amikor Ian McDiarmid megjelent a színpadon. A készítők ott már belengették Palpatine visszatérését, de csak később erősítették meg azt. Ezután némi csönd következett, majd a D23 Expó előtt megerősítették a Ren Lovagjainak visszatérését, illetve egy baljóslatú előzetest is kaptunk nyár végén, melyben mintha Rey átállt volna a Sötét Oldalra. De a franchise ikonikus alakja, Palpatine kilétét mindvégig homály fedte. Most azonban eljött az idő, J.J. Abrams leleplezte a galaxis rettegett gonosztevőjét.

Palpatine narrálja a teljes előzetest, de azért egy-két képsorban is feltűnik, viszont megerősített egy korábbi rajongói teóriát, mégpedig hogy hosszú ideje tervezi már visszatérését, valamint hogy Rey és Kylo Ren kulcsfontosságú szerepet játszik benne. A trailer záróképsora pedig egybevág egy korábban kiszivárgott leírással, melyben Palpatine trónjáról és egy epikus csatáról olvashattunk Rey és az Uralkodó között.

A Star Wars: Skywalker kora bemutatója december 19-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

A negatív reakció ellenére megdöntötte a Lucasfilm nézettségi rekordját Az akolitus

Ezt nektek emberek! A negatív hullám ellenére Az akolitus nézettségi rekordot döntött.

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Ian McDiarmid egy elmélettel állt elő arról, hogy Palpatine császár szexelt-e

Belegondolni is vad, hogy Palpatine szexelt, de miért ne tette volna?