Wide Screen
Image default
Filmek

Nem lesz Alien 5, de jöhet a District 9-folytatása

Tegnap Neill Blomkamp megerősítette, hogy halott az Alien 5, de talán elkészülhet a District 9 második része.

A The Verge készített interjút a rendezővel, aki a lapnak elmondta, hogy Ridley Scott érkezése után a stúdió magára hagyta őt és a projektjét, s inkább a Prometheus-folytatására szentel nagyobb figyelmet, ami nem csak azt jelentette, hogy parkoló pályára küldte az Alien 5-öt, hanem meg is ölte azt. Ám Blomkamp elejtett egy fél gondolatot a District 9 második részéről:

Ami a District 9-cel van, azt tervezem, hogy készítek egy másik filmet abban a világban. Visszatérek, és a WETA-val együtt dolgozva készítünk egy menő filmet, de minden, ami előtte létezett, nem feltétlen fog legjobban passzolni bármihez is, amit próbálunk majd itt.

Mint ahogy korábban már írtuk, a District 9-et 2009-ben mutatták be a mozikban, és a hihetetlenül kis, csupán 30 millió dolláros költségvetésből dolgozó stáb nemzetközi szinten 210,8 millió dollárt termelt, arról nem is beszélve, hogy napjainkig az egyik legnagyszerűbb társadalomkritika, amit Hollywood valaha is forgatott.

Még több a témában...

Abe Forsythe készítheti a legújabb Robotzsaru-filmet

Vigh Martin

A Robotzsaru-film elvesztette Neill Blomkamp rendezőt

Kévés Bence Mihály

Neill Blomkamp néhány dolgot megerősített a Robotzsaru folytatásával kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon