Alien

Neill Blomkamp megerősítette, hogy teljesen halott az Alien 5 projekt

A District 9 rendezője, Neill Blomkamp beszélt az Alien 5-ről, és megerősítette Ridley Scott korábbi kijelentését, miszerint halott a projekt.

A District 9 rendezője, Neill Blomkamp beszélt az Alien 5-ről, és megerősítette Ridley Scott korábbi kijelentését, miszerint halott a projekt.

Az elmúlt hónapok találgatásai után most végre maga a rendező is megszólalt, és elmondta, hogy az általa elképzelt Alien 5 már soha sem fog megvalósulni. Blomkamp még tavaly osztotta meg vázlatait a világgal, majd ezután bejelentkezett a Foxnál egy film rendezésének jogára is.

Neill Blomkamp koncepciós rajzain Ellen Ripley (Sigourney Weaver) mellett visszatért volna Hicks (Michael Biehn) és Newt (Carrie Henn) is, ami azt jelentette volna, hogy a rendező fittyet hány A végső megoldás: Halálra és az Alien 4: Feltámad a Halálra, egy új irányba vitte volna a történetet.

Akárcsak a rajongók, úgy a film főszereplői is izgatottan várták, hogy a stúdió zöld utat engedjen Blomkampnak, s forgatni kezdjék a filmet, ám rövidesen szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy esetleg mégsem készül el a film, és amit végül Scott múlt hónapban meg is erősített.

A The Verge beszélgetett Blomkamppal, aki megerősítette a hírt, miszerint rendkívül kétséges, hogy valaha is elkészül a film:

Azt hiszem, igen, teljesen halott. Ez lenne a pontos megállapítás ezen a ponton. Szomorú. Sok időt töltöttem vele, és úgy érzem, hogy tényleg nagyon jó volt. De politikai okok miatt ez halott, s ez minden – nem fog elkészülni.

Nagyon úgy fest, hogy a stúdión belül kisebb vita kerekedett, hogy ki rendezhessen Alien-filmeket a jövőben, míg végül Scottnak szavaztak bizalmat, így készülhetett el Prometheus-folytatása is, noha az Alien: Covenant teljesítménye után elhamarkodott döntésnek bizonyult a Fox döntése.

Total
0
Shares
Previous Article

Befejeződött a The Predator forgatása

Next Article
District 9

Nem lesz Alien 5, de jöhet a District 9-folytatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!