Ironheart

Nem a Disney+ sorozatban, hanem a Fekete Párduc folytatásában debütál Ironheart szerepében Dominique Thorne

Dominique Thorne nem az Ironheart a sorozatban, hanem a Fekete Párduc 2. részében fog

Egészen meglepő, hogy Ironheart nem a már bejelentett Disney+ sorozatban, hanem a Black Panther: Wakanda Forever című folytatásban kap először szerepet a Marvel filmes univerzumában. Mindezt Kevin Feige erősítette meg tegnap, hogy Dominique Thorne színésznő Riri Williams szerepében bemutatkozik Ryan Coogler rendezőtől a második filmben, amit jelenleg is forgatnak.

Számos projektet bejelentettek tavaly decemberben a Disney befektetőinek tartott rendezvényen, de talán a legizgalmasabb az Ironheart projekt volt. Megtudtuk, hogy Riri Williams szerepét Dominique Thorne kapta. A bejelentésen túl mást nem árultak el a sorozattal és a karakterrel kapcsolatban, most azonban legalább már tudjuk, hogy hol és mikor fog debütálni Ironheart a Marvel Moziverzumban.

Év elején megjelent egy pletyka, hogy Ironheart szerepet kaphat a Fekete Párduc folytatásában, de eddig nem foglalkoztak a hírrel. A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája sajtókörútja alatt Kevin Feige megerősítette, hogy igaz a pletyka.

Jelenleg is forgatják a Black Panther: Wakanda Forever részt, és Riri Williams karakterével először a Black Panther 2. részében találkoznak a rajongók. Azt hiszem, ezen a héten kezdett dolgozni a filmen, még az Ironheart saját sorozata előtt.Kevin Feige

Williams bemutatkozása a Fekete Párduc folytatásában felvet néhány kérdést, köztük például azt, hogy esetleg a készítők ezzel azt szeretnék mondani, hogy Riri Williams vakandai? A képregényekben Ironheart járt Vakandában, összebarátkozott Shurival és Okoye-val, de csak jóval később lettek barátok, hogy szuperhős született Williamsből. Úgy tűnik, hogy a Wakanda Forever cselekménye jóval nagyobb lesz, mint arra számítani lehetett, és nemcsak T’Challa örökségéről szól majd a film, hanem rengeteg új karaktert is bemutat. Egy másik pletyka szerint a film nemezise Namor lehet, így képernyőre kerül az atlantisziak és a vakandaiak harca. A Narcos Mexico című sorozat sztárja, Tonech Huerta keltheti életre a tengerészgyalogos hírében álló karaktert, de a Marvel még nem erősítette meg egyik hírt sem.

Ez minden, amit perpillanat tudunk a filmről. Chadwick Boseman tavaly augusztusban tragikus hirtelenséggel elhunyt, miután vastagbélrákot diagnosztizáltak a színésznél, s négy éven keresztül harcolt a betegség ellen. A stúdió később megerősítette, hogy nem fogják digitálisan életre kelteni a királyt, ugyanakkor még nem tudjuk, hogy mi lesz a Fekete Párduc címer sorsa. Több dolog is arra utal, hogy testvére, Shuri (Letitia Wright) veszi majd át ezt a szerepet a történetben, de ezt sem erősítették meg. Mások szerint jobban tennék, ha M’Baku kapta ezt a feladatot, mert ezzel Winston Duke karaktere tisztelegne régi ellensége előtt, hogy átveszi Vakanda védelmezőjének feladatát.

Fekete Párduc: Vakanda légy áldott premierjére 2022. július 8-án kerül sor az amerikai mozikban.

Total
7
Shares
Previous Article
Örökkévalók

Az Örökkévalók utolsó előzetesében az Égiek gyerekei csapnak össze a félelmetes Deviánsokkal

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Kevin Feige arról beszélt, hogy mikorra várható a Bosszúállók 5.

Related Posts