x
Close


Közelgő események

Filmek

Winston Duke megerősítette, hogy M’Baku visszatér a Fekete Párduc: Vakanda légy áldott című folytatásban

A Fekete Párduc egykori ellenfele is visszatér.

Winston Duke megerősítette, hogy M’Baku visszatér a Fekete Párduc: Vakanda légy áldott című folytatásban
  • PublishedJuly 20, 2021

Igazából sosem volt kétséges, hogy Winston Duke visszatér majd M’Baku szerepében a folytatásban, de a színész csak minap tett pontot erre a kérdésre, hogy ő is ott lesz Ryan Coogler rendezőtől a második részben. A Fekete Párduc: Vakanda légy áldott munkálatai már elkezdődtek az atlantai filmstúdióban.

A Collider kérdésére Duke elmesélte, hogy a rajongók kedvelt Jabari törzs vezetőjét ismét láthatjuk majd a Marvel Studios folytatásában. Bár a cselekményről nem kívánt megosztani részletet, mindössze arról beszélt, hogy milyen érzés volt Chadwick Boseman (T’Challa herceg) halála után újra a forgatáson lenni.

Nagyon megható volt elolvasni a forgatókönyvet. Érzelmes volt összepakolni és visszatérni a forgatásra. De most már mindannyian egy kis család vagyunk, együtt gyászolunk és valami igazán különlegest készítünk.

Winston Duke

Boseman tragikus hirtelenséggel tavaly augusztusban távozott tőlünk, miután 4 éven keresztül küzdött vastagbélrákkal. A stúdió korábban megerősítette, hogy T’Challa szerepét nem fogják újraosztani, de a Fekete Párduc szerepről nem kívántak nyilatkozni. Az egyik lehetséges utód Shuri (Letitia Wright), akiben tovább élhet a Fekete Párduc szelleme és öröksége, bár egyesek inkább azt szeretnék, ha M’Baku tisztelegne régi ellensége előtt azzal, ha Vakanda védelmezőjének címét megkapná.

Nemrég szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint a folytatásban a Narcos Mexico színésze, Tenoch Huerta fogja életre kelteni a tengerészgyalogos hírében álló Namort, vagyis Atlantisz és Vakanda párharcát dolgozhatják fel. Ezt a hírt még senki sem erősítette meg, de több erre utaló jel is van, hogy Namor lehet a főellenség.

Fekete Párduc: Vakanda légy áldott premierjére 2022. július 8-án kerül sor az amerikai mozikban.

Fekete Párduc
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.