Fekete Párduc

Chadwick Boseman halála után Letitia Wright kész átvenni a király helyét a folytatásban?

Senki sem tudja, hogy mi történik a már bejelentett Fekete Párduc 2. résszel, miután augusztus 28-án tragikus hirtelenséggel elhunyt a Vakanda és a Marvel Studios királyát alakító 43 éves Chadwick Boseman. A színész négy éven keresztül küzdött a vastagbélrák ellen, 2016-ban III-as stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak, ami sajnos idővel IV-es stádiumba lépett, azaz áttétes lett. Betegségéről nemcsak a nyilvánosság, de még a színésztársai sem tudtak, mindenkit megrázott Boseman halálhíre. Még a legfőbb munkaadója a Marvel Studios vezetője, Kevin Feige sem tudott betegségéről.

A nagysikerű Fekete Párduc folytatását még 2019 nyarán bejelentették, azonban Boseman halála után sokakban felmerült a kérdés, hogy mihez kezd a Marvel. Törlik a már bejelentett premiert vagy nagyobb átírással tető alá hozzák a projektet. Ryan Coogler író és rendező kétségbeesetten nyilatkozott ősszel. Elmondása szerint a történetet teljes egészében a címszereplő köré írta, mivel nem volt tisztában a színész betegségével, s most tanácstalanul állnak a helyzet előtt. A filmet még mindig 2022-re jegyzik, de ha lehet azt mondani, a COVID ezúttal még segítségükre is lehet, hiszen a teljes 4. fázist eltolták 1 évvel, így marad idejük az átírásra.

Több megoldás is létezik. Az egyik, hogy újracastingolják Vakanda királyát, vagy a képernyőn kívül meghal a király a történetben, esetleg határozatlan időre törlik a franchise sorsát. De ennél egy sokkal kézenfekvőbb megoldás is létezik. Ahogy arról már beszámoltunk, egy nagyon is valós terv lehet, hogy a Fekete Párduc helyét a karakter húga, Shuri veszi át, amire példát is láttunk a képregényekben. Ezzel kapcsolatban még nem nyilatkoztak a készítők, most azonban Shuri karakterét játszó Letitia Wright interjút adott a Porter lapnak.

Még mindig gyászoljuk Chadet, szóval ez olyan valami, amire még nem is akarok gondolni. Olyan furcsa a gondolat, hogy nélküle csinálom. Perpillanat csak gyászoljuk [Királyunkat], szóval próbáljuk megtalálni a fényt az alagút végén.Letitia Wright

Az jól látszik, hogy Boseman távozása mennyire megrázta a rajongókat és a stúdiót, akik azóta is gyászolják királyukat, ugyanakkor biztosak lehetünk benne, hogy mivel a karakter olyan sokat jelentett a stúdió számára, valamit terveznek.

Fekete Párduc
Total
5
Shares
Previous Article

A generáció legjobb PS4-es címei

Next Article
Die Hard

Bruce Willis titokban leforgatta a Die Hard széria következő részét, vagy ez is csak egy jól sikerült reklámvideó?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!