Főoldal Filmek Még a Disney sem tudja, mihez kezdjen a Fekete Párduc 2. résszel, annyira váratlanul érte őket Chadwick Boseman halála
Filmek

Még a Disney sem tudja, mihez kezdjen a Fekete Párduc 2. résszel, annyira váratlanul érte őket Chadwick Boseman halála

Bajba került a Fekete Párduc 2 bemutatója?

545
Fekete Párduc

A Marvel Fekete Párducát alakító Chadwick Boseman halálhíre nemcsak a rajongókat rázta meg múlt hétvégén, hanem a Disneyt is. Bennfentes hírekre hivatkozva úgy tudjuk, hogy a stúdiót annyira váratlanul érte a színész halála, hogy nem tudják eldönteni, mihez kezdjenek a Fekete Párduc 2. résszel. A filmet még tavaly nyáron jelentették be a D23 Expón, és hiába dolgoztak eddig a történeten, újra kell gondolni a sztorit, és ez jelenti a fő problémát.

Még mindig nagyon nehéz feldolgozni, hogy ilyen nagyszerű és kiváló színészt vesztettünk el múlt héten, és érthető módon Hollywood főszereplőiből hatalmas érzelmeket váltott ki. A hír megdöbbentette Boseman barátait és kollégáit a Marvel Studiosnál, mert a színész nem beszélt betegségéről, hogy négy éven keresztül “titokban” küzdött a betegség ellen.

A The Hollywood Reporter osztott meg egy hírt, miszerint a stúdió még nem döntötte el, hogy folytatja vagy parkolópályára küldi a második részt. A döntés még nehezebbé teszi a tragikus hír, mert a készítők képtelenek észszerű döntést hozni, hogy mihez kezdjenek a történtek után.

Boseman halála előtt egy héttel meg volt győződve arról, hogy legyőzi a rákot, és a leadott kilókat képes lesz felszedni a Fekete Párduc folytatására, aminek forgatását jövő márciusra ütemezett a stúdió.

Ez megmagyarázza azt, hogy miért döntött amellett, hogy családján kívül senkivel sem osztja meg diagnózisát, még Kevin Feige is csak akkor értesült betegségéről, amikor szombat éjjel halálhíréről levelet kapott. A lap bennfentes forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy Boseman tiszteletére a Disney mélyen gyászol, és nem azzal vannak elfoglalva, mi legyen a folytatással. A reggeli cikkünkben már kifejtettük, hogy számos lehetőség rendelkezésre áll a stúdió előtt, amiből választhatnak, és nyilván, a Fekete Párduc 2. törlése mellett is dönthetnek még.

A rajongók és a szakma nagyjai is abban értenek egyet, hogy nem lenne okos döntés újrakasztingolni a szerepet. Bár Vakanda királya meghalt, a Fekete Párduc még tovább él, ahogy erről T’Challa is beszélt az Amerika kapitány: Polgárháborúban. Sokan úgy gondolják, hogy testvére Shuri fogja megkapni Vakanda uralkodó- és a Fekete Párduc címét, de bármilyen döntés szülessen, most a folytatás a legkisebb gond.

Fekete Párduc
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események