x
Close


Közelgő események

Filmek

Tényleg Namor lesz a Fekete Párduc: Vakanda légy áldott főgonosza? A színész már megvan rá!

Több pletyka is arról szól, hogy Namor lehet a folytatás főgonosza.

Tényleg Namor lesz a Fekete Párduc: Vakanda légy áldott főgonosza? A színész már megvan rá!
  • PublishedJune 8, 2021

Namor szerepével kapcsolatban több pletyka is megjelent. Mondanunk sem kell, hogy kezeljük fenntartásokkal, ahogy az angol írásban mondani szokás, egy marék sóval kezeljük a hírt. Ha hinni lehet ezeknek a pletykáknak, akkor a folytatásban láthatjuk Namor herceget, a tengerészgyalogost, akiről több cikket is olvashattunk már a Bosszúállók: Végjáték bemutatója után, ahol egyesek szerint direkt utalást kaptunk a gonoszra.

Ahogy már megtanultuk, semmi sem történik véletlenül a Marvel Moziverzumban, s a Marvel Studios tényleg Namort vezette fel. Ő lehet a Fekete Párduc második rész főgonosza, akit a Narcos Mexico című sorozatból ismerős Tenoch Huerta kelthet életre. A The Illuminerdi értesülései szerint a Fekete Párduc: Vakanda légy áldott sztorija Vakanda és Atlantisz közötti konfliktust mutatja be a filmvásznon, ahogy arról annyit spekuláltak már. Huerta főszereplésével az atlantiszi erők és a vakandaiak összecsapására lehetünk figyelmesek. Még tavaly év végén megtudtuk, hogy Huerta kapta a főgonosz szerepét, de részleteket nem fedtek fel erről a titokzatos nemezisről. Jelenleg is folyik a szereplőválogatás Namor társainak, Namora és Cadmael szerepére.

Két dolgot érdemes megjegyezni. Az egyik, hogy a forrásoldal az elmúlt időben több alkalommal is jól szivárogtatott, hiteles forrásnak bizonyult. Másrészt, hogy a Végjáték két íróját tavaly megkérdezték a sokat vitatott jelenetről, és látszólag megerősítette ezt a teóriát Christopher Markus és Stephen McFeely. Arról a jelenetről van szó, amikor Fekete Özvegy beszélget Okoyevel, Mordállyal, Marvel kapitánnyal és Hadigéppel, a csapat egy földrengésről beszélget mélyen a tenger alatt. Okoye megjegyzi, a legjobb, ha nem foglalkoznak a rengéssel. Ezek csak találgatások, de elképzelhető, hogy itt Namor-ra utalt.

A Fekete Párduc 2. forgatása a tervek szerint júliusban kezdődik. A film mellett egy új Disney+ sorozathoz is kapott szerződést Coogler, ami Vakanda királyságát mutatja majd be. A Fekete Párduc: Vakanda légy áldott premierjére 2022. július 8-án kerül sor az amerikai mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.