Fekete Párduc

Nem osztják újra Chadwick Boseman szerepét a Fekete Párducban

Nem osztják újra a szerepet.

Néhány hónappal ezelőtt valóságos sokként érhette a hírolvasókat Chadwick Boseman halála. Mint később kiderült, a fiatal és tehetséges színész már négy éve küzdött a vastagbélrákkal, mind ez idáig azonban ő és hozzátartozói igyekeztek ezt a létező legnagyobb titokban tartani.

Ennek kapcsán hamar felmerült, hogy újraosztják-e T’Challa szerepét. Kevin Feige, a Marvel vezető producere és főnöke most hivatalosan is megerősítette, hogy nem keresnek új színészt a szerepre. Feige konkrétan a következőket mondta megindokolva a döntést:

Hatalmas veszteség ez számunkra, nemcsak egy tehetséges színészt, hanem egy barátot, egy családtagot is elvesztettünk. Chadwick egy elképesztően jó színész, egy remek ember és egy inspiráló művész volt, aki magánemberként és színészként is példás életet élt. Az ő alakítása rengeteget tett hozzá T’Challa karakteréhez, valódi legendává téve, kiemelve azt. Épp ez az oka annak, hogy nem keresünk másik színészt a szerepre. Ennek ellenére folytatjuk Wakanda világának felfedezését, visszahozzuk azokat a változatos karaktereket és tematikákat, amelyeket az első részben láttunk. Ryan Coogler író-rendező jelenleg is dolgozik a folytatáson, amelyet 2022. július 8-án láthatnak is majd a nézők.

Bosemant nemsokára utolsó szerepében láthatják majd, a Netflixre jön a Ma Rainey’s Black Bottom, amely egy érdekes történelmi utazásra hívja majd a nézőket, és amelynek kapcsán már most Viola Davis és Chadwick Boseman Oscar-jelöléséről beszélnek.

TI várjátok a Fekete Párduc folytatását?

Total
11
Shares
Previous Article
Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája

A képregények egy klasszikus főellenségével kerül össze a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája főszereplői

Next Article
Disney Investor Day 2020

A Disney módosította a Fekete Párduc 2., a Thor: Love and Thunder, a Marvel Kapitány 2., a Rogue Squadron és más filmek bemutatóit is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!