x
Close


Közelgő események

Filmek

A Fekete Párduc 2. forgatókönyve Chadwick Boseman előtt tiszteleg, és legalább 5 van belőle, de már készül az újabb

Múlt hónapban adták hírül, hogy több film forgatása is elkezdődött Atlantában, köztük a Fekete Párduc: Vakanda légy áldott című folytatás. Angela Bassett szerint a Fekete Párduc 2. folyamatosan változó forgatókönyve

A Fekete Párduc 2. forgatókönyve Chadwick Boseman előtt tiszteleg, és legalább 5 van belőle, de már készül az újabb
  • PublishedJuly 10, 2021

Múlt hónapban adták hírül, hogy több film forgatása is elkezdődött Atlantában, köztük a Fekete Párduc: Vakanda légy áldott című folytatás. Angela Bassett szerint a Fekete Párduc 2. folyamatosan változó forgatókönyve próbálja tiszteletben tartani a néhai Chadwick Bosemant, akit tavaly nyáron vesztettünk el. A Marvel Studios úgy döntött, hogy nem osztják újra a szerepet, így a lehető legnehezebb utat választották.

Az Entertainment Weekly kérdésére Angela Bassett elmesélte, hogy több változat készült a szkriptből, és egy másik is készülőfélben van. Nem meglepő, hogy egy ilyen kaliberű film több variáción megy keresztül, különösen a történtek után, hogy elvesztették a főszereplőt. A stúdiónak és Ryan Coogler rendezőnek egy olyan forgatókönyvet kellett összeraknia az elmúlt fél évben, ami nemcsak a Fekete Párduc franchise-t viszi tovább, de Boseman előtt is tiszteleg.

Bassett, aki T’Challa herceg édesanyját játssza a filmben, még kissé bizonytalan a folytatással kapcsolatban, nem látja tisztán, hogy melyik irányt választják, de bárhogy is alakuljon, tisztelegni fognak Boseman előtt.

Egyáltalán nem tudom, hogy néz ki. A forgatókönyv már vagy öt változata elkészült, és úgy hallottam, hogy jön még egy.

Természetesen, mivel a mi drága királyunk [Chadwick Boseman] felment a mennybe, sok mindent el kellett tolni és megváltoztatni. Szerencsére Ryan Coogler [rendező] és Joe Robert Cole [író] olyan mesteriek a történetmesélésben, hogy megtalálták ennek a módját a világban, remélhetőleg kielégítő történet lesz a rajongók számára, és megtisztelő lesz a mi Chadünknek.

Angela Bassett

A folytatással kapcsolatban több teóriát is olvasni lehetett, például, hogy Shuri veheti majd át a Fekete Párduc helyét. De már arról is beszélnek, a vakandaiak és az atlantisziak összecsapására lesz rálátásunk, és a gonosz tengerészgyalogos, Namor lehet a főgonosz.

A Fekete Párduc: Vakanda légy áldott bemutatóját 2022. július 8-ára tűzték ki.  

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.