The Falcon and the Winter Soldier

Mikor fogják bemutatni a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatot?

A Marvel Studios hivatalosan még nem jelentette be, hogy mikor fogják bemutatni a Marvel új sorozatait, de egy forrás most rávilágított, hogy mikor láthatjuk őket.

A Marvel Studios hivatalosan még nem jelentette be, hogy mikor fogják bemutatni a Marvel új sorozatait, de egy forrás most rávilágított, hogy mikor láthatjuk őket.

A Marvel Studios korábban csak annyit mondott, hogy 2020 őszén fogják bemutatni a The Falcon and the Winter Soldier-sorozatot, azonban úgy tűnik, hogy mivel a WandaVision-sorozat bemutatóját előrébb hozták, ez kihat majd a Bucky és Sam Wilson közös sorozatára is, s előbb kerül bemutatásra.

A Deadline értesülései szerint Sam Wilson és a Bucky Barnes története valószínűleg már augusztusban elérhető lesz a Disney+ streamingszolgáltatón. Ez azt jelenti, hogy a WandaVision (ami alighanem tartalmazni fog néhány horrorelemet) várhatóan októbertől vagy novembertől lesz elérhető Halloween környékén.

Ami pedig a The Falcon and the Winter Soldier történetét illeti, mindössze annyit tudunk, hogy nem sokkal a Bosszúállók: Végjáték után játszódik majd, amikor is a Marvel Moziverzum egy új Amerika Kapitányra tesz szert. Kezdetben még nem Sam Wilsont látjuk a vezető szerepben, hanem John Walkert – erről néhány napja forgatási képeket is kaptunk -, de kétségtelen, hogy idővel Samből is Kapitány lesz, hiszen Steve Rogers rábízta a pajzsot, csakhogy az amerikai kormány nem nézi jó szemmel ezt, ezért megbízzák U.S. Agentet. A sorozatban Daniel Brühl karaktere is visszatér, Zemo báró, miközben arról pletykálnak már, hogy ez fogja felvezetni a Mennydörgőket.  

The Falcon and the Winter Soldier
Total
3
Shares
Previous Article

Visszatér a Patapon 2

Next Article
Adil El Arbi és Bilall Fallah

A Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk rendezői már a Marvel Studios ajtaján kopogtatnak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!