Wide Screen
Image default
Sorozatok

Mikor fogják bemutatni a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatot?

A Marvel Studios hivatalosan még nem jelentette be, hogy mikor fogják bemutatni a Marvel új sorozatait, de egy forrás most rávilágított, hogy mikor láthatjuk őket.

A Marvel Studios korábban csak annyit mondott, hogy 2020 őszén fogják bemutatni a The Falcon and the Winter Soldier-sorozatot, azonban úgy tűnik, hogy mivel a WandaVision-sorozat bemutatóját előrébb hozták, ez kihat majd a Bucky és Sam Wilson közös sorozatára is, s előbb kerül bemutatásra.

A Deadline értesülései szerint Sam Wilson és a Bucky Barnes története valószínűleg már augusztusban elérhető lesz a Disney+ streamingszolgáltatón. Ez azt jelenti, hogy a WandaVision (ami alighanem tartalmazni fog néhány horrorelemet) várhatóan októbertől vagy novembertől lesz elérhető Halloween környékén.

Ami pedig a The Falcon and the Winter Soldier történetét illeti, mindössze annyit tudunk, hogy nem sokkal a Bosszúállók: Végjáték után játszódik majd, amikor is a Marvel Moziverzum egy új Amerika Kapitányra tesz szert. Kezdetben még nem Sam Wilsont látjuk a vezető szerepben, hanem John Walkert – erről néhány napja forgatási képeket is kaptunk -, de kétségtelen, hogy idővel Samből is Kapitány lesz, hiszen Steve Rogers rábízta a pajzsot, csakhogy az amerikai kormány nem nézi jó szemmel ezt, ezért megbízzák U.S. Agentet. A sorozatban Daniel Brühl karaktere is visszatér, Zemo báró, miközben arról pletykálnak már, hogy ez fogja felvezetni a Mennydörgőket.  

The Falcon and the Winter Soldier

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

Akár ez a másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon