Ez már tényleg a végleges Far Cry 6 megjelenési dátum?

Úgy néz ki a következő generációs árazás már ezt a játékot sem fogja elkerülni.

Nem is olyan régen már összeszedtük Számotokra, hogy miket is lehet tudni mostanság a Ubisoft legújabb készülő Far Cry játékáról. Sikerült még azt is jobban átbeszélni abban a posztban, hogy mik is lesznek a változások a széria előző tagjaihoz képest és megláthattuk az egyik főszereplőt is. Most megint újabb információkkal tudunk szolgálni a franciák alkotásával kapcsolatban.

Megjelent ugyanis az internet berkein belül, pontosabban egy holland webáruházban a Far Cry 6 PS5-ös változata. Ez két okból lehet számunkra érdekes. Nem tudjuk, hogy hiba-e, vagy csak esetlegesen placeholder, netán tényleg már az igazi megjelenési idejét sikerült megtudnunk, de az itt található információk alapján április 30-án fogjuk majd tudni magunkat belevetni a kalandba Yara szigetén.

Másik érdekes dolog, amit megfigyelhetünk rajta, az pedig az ára. Az új generációs PlayStation 5-ös verziót már 75 euróért árulják ott. Nem pontosan tudjuk még mennyiben fog különbözni a mostani generációs változattól és az itthoni árát is csak tippelni lehet, de kis matekozás után ez már majdnem súrolja a 30 ezres határt. Mivel nálunk magasabb az áfa mértéke, mint Hollandiában, így ez is a Sony exkluzív árazása felé fog valószínűleg hajlani.

Kíváncsiak vagyunk itthon is ilyen árral lesz-e ellátva a játék és tényleg a megjelölt dátum idején tudjuk majd esetlegesen a kezünkbe fogni. Az időpontot érdemes a helyén kezelni, azonban a költségek egészen valósnak tűnnek.

Total
3
Shares
Previous Article
Patty Jenkins

A Wonder Woman első napjai alatt belső háború dúlt Patty Jenkins, a Warner Bros. és a vezetők között

Next Article

Nem is olyan sokára új Assassin’s Creed rész érkezhet

Related Posts