Főoldal BREAKING Alvilági kalandot ígér a Star Wars Outlaws új előzetese
BREAKINGJátékok

Alvilági kalandot ígér a Star Wars Outlaws új előzetese

Han Solóhoz méltó gazfickó történetben lehet részünk a játékban.

437
Star Wars Outlaws
Forrás: Ubisoft

Lassan egy éve leplezték le a Ubisoft közelgő Star Wars játékát. A Star Wars Outlaws egy vadiúj nyitott világú, történetközpontú akció-kalandjáték lesz, amelyen a Tom Clancy’s The Division szériáról és az Avatar: Frontiers of Pandora játékról ismert Massive Entertainment csapata dolgozik 2021 óta. A tavalyi Ubisoft Forwardon kaptunk egy CGI előzetest és a játékmenetbe is betekinthettünk, megismertük a főszereplőket. A történetről azonban részleteket eddig nem közölt a francia játékfejlesztő- és kiadó, ahogy a Lucasfilm sem.

A Ubisoft eddig csak annyit mondott, hogy valamikor 2024-ben várható a megjelenés, de legkésőbb 2025 márciusig. Az utóbbi időben apró infókat osztottak meg a szoftverről a fejlesztők, illetve a napokban több országban is korhatár besorolást kapott, amely már jelezte, hogy hamarosan újabb hivatalos bejelentések várhatók. A Ubisoft végül múlt héten törte meg a csendet, amikor bejelentették, hogy április 9-én, magyar idő szerint este 6-kor egy teljes értékű sztori előzetest kap a Star Wars Outlaws. Az előzetes pedig mostantól megtekinthető a kiadó YouTube csatornáján.

A játék Snowdrop motorjával készült előzetes bepillantást enged a korszak szindikátusaiba, név szerint a Pyke szindikátus, a Vörös hajnal és a huttok. Őket fogja egybe a képregényekből ismert Zerek Besh szervezete és vezetőjük Sliro, aki a játék fő antagonistája lesz. Főszereplőnk Kay Vess egy megbízást kap, hogy egy nagy értékű zsákmányt lopjon el Sliro szervezetétől. A kalandos út során bejárhatjuk a Toshara, a Kijimi és a Tatuin világát is, de még Jabba palotájában is megcsodálhatjuk a befagyasztott Han Solót, vagy A Mandalóriban látott krayt sárkányt is. A játék fejlesztői korábban elárulták, hogy a történet során fontos lesz a kapcsolatunk az egyes bűnszervezetekkel.

Az előzetes mellé egy megjelenési dátumot is kaptunk, eszerint a Star Wars Outlaws 2024. augusztus 30-án jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S konzolokra. Az előrendelés már él. Az alapjátékon túl Gold és Ultimate csomagok is megvásárolhatók, amelyek tartalmazzák a Season Pass-t is, ahová a megjelenés után további tartalmak, új helyszínek és új küldetések jönnek DLC formájában, ahogy azt már megszokhattuk a Ubisoft játékainál. A játék továbbá a megjelenés napjától bekerül a Ubisoft+ szolgáltatásába, így akár olcsóbban is hozzájuthatunk a szoftverhez. A Gold, Ultimate és a Ubisoft+ előfizetők már augusztus 27-étől megkapják a játékot.

Éld át az első nyitott világú Star Wars játékot, amely A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik. Fedezd fel a galaxis különböző, ikonikus és új bolygóit. Kockáztass mindent Kay Vess, egy feltörekvő gazember szerepében, aki partnere, Nix társaságában szabadságot és új életet szeretne kezdeni. Harcolj, lopj és cselezz a galaxis bűnszövetkezetein keresztül, miközben csatlakozol a galaxis legkeresettebbjeihez.

Star Wars Outlaws
Forrás: Ubisoft
Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Splinter Cell
Játékok

Mai közönség számára frissítik a Splinter Cell Remake történetét

A Ubisoft a mai kor igényei szerint mesélné el újra a klasszikus...

XDefiant
Játékok

Már előtölthető az XDefiant és itt a hivatalos gépigény is

A Ubisoft új online aréna shootere pár napon belül érkezik.

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Mit tudunk az Assassin’s Creed Shadows játékról?

Minden, amit az új szamurájos Assassin’s Creedről tudni érdemes.