Főoldal Játékok Egy éven belül megjelenik a Star Wars Outlaws és az új Assassin’s Creed
Játékok

Egy éven belül megjelenik a Star Wars Outlaws és az új Assassin’s Creed

2025 márciusig kiadják a Star Wars Outlaws és az Assassin’s Creed Codename Red játékokat.

356
Star Wars Outlaws
Forrás: Ubisoft

Február 8-án tartotta a Ubisoft a befektetőinek szánt konferenciát, amelyen prezentálták az elmúlt negyedév pénzügyi eredményeit. A Ubisoft vezérigazgatója beszélt az eddigi eredményekről és a jövőbeli terveikről is. Yves Guillemot, a Ubisoft alapítója és vezérigazgatója közölte, hogy a most induló 2025-ös pénzügyi évben tervezik kiadni az új Star Wars Outlaws és a szamurájos Assassin’s Creed Codename Red játékukat.

A 2025-ös pénzügyi évre nagyon ígéretes felhozatallal készülünk, beleértve a Star Wars Outlaws 2024-es megjelenését, amely a videójátékiparban jelentős mérföldkőnek számít, különösen a legendás franchise tagadhatatlan vonzereje miatt, amely először érkezik a nyílt világ területére, valamint az Assassin’s Creed Codename Red, amely a régóta várt feudális Japán világában játszódik. Alig várjuk, hogy a Ubisoft csapatainak kreatív képességei teljes mértékben megmutatkozzanak, akik keményen dolgoznak azon, hogy ezek a játékok sikeresek legyenek, és megfeleljenek a játékosok elvárásainak.

Yves Guillemot

A Ubisoft 2025-ös pénzügyi éve 2024 áprilistól 2025 március 31-ig tart. Tehát ebben az időszakban érkezik a várva várt Star Wars Outlaws és az új Assassin’s Creed. A Ubisoft még 2022-ben jelentette be, hogy a Ubisoft Québec dolgozik az új szamurájos, feudális Japánban játszódó Assassin’s Creed Codename Red címen készülő játékon. Az új nyitott világú akció-RPG egyúttal az első cím lesz az Assassin’s Creed Infinity-n, amely a jövőbeli összes Assassin’s Creed közös platformja lesz. A játékból eddig csak egy CGI ízelítőt kaptunk hivatalosan nem közöltek több részletet és megjelenési dátumot sem. A sajtóban azonban elkezdett szivárogni a játék, amelynek állítólag két főszereplője lesz, hasonlóan a québec-i csapat Assassin’s Creed Syndicate és Assassin’s Creed Odyssey játékaihoz. A pletykák szerint a játékot májusban tervezik bemutatni és várhatóan novemberben érkezik.

Assassin's Creed Codename Red
Forrás: Ubisoft

A Ubisoft másik idei nagy játéka a Star Wars Outlaws lesz. Ezt 2023-ban mutatták be, ahol egyből a játékmenetbe is bepillanthattunk. Ez egy vadiúj alvilági, gazfickó kaland lesz, A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér közötti időben. A főszerepben Kay Vess és csapata, akik a galaktikus polgárháború és az alvilág szindikátusai között lavíroznak, hogy egy nagyszabású rablást hajtsanak végre. A játék igazi nyitott világú külső nézetes akció-kaland lesz, amelyben siklómotoron és teherhajókon az űrben is repülhetünk bejárva a messzi-messzi galaxist. A játékon a Tom Clancy’s The Division és az Avatar: Frontiers of Pandora fejlesztője, a Massive Entertainment dolgozik és hivatalosan csak annyit tudunk, hogy 2024-ben érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. A Disney vidámpark blogján véletlenül közzétették, hogy 2024 végén, talán karácsony körül érkezne, de ezt gyorsan törölték. Az Insider Gaming pletykái szerint talán 2024 tavaszán érkezhet, de egyelőre nagy a csönd a játék körül, így ez sem biztos. A Ubisoft várhatóan májusban fogja felfedni, hogy a fenti két játék pontosan mikor várható. Mi már izgatottan várjuk őket.

Star Wars Outlaws
Forrás: Ubisoft
Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Skull & Bones
Játéktesztek

Skull & Bones teszt

A Skull & Bones egy megviselt, lestrapált csatahajó, ami gyorsan alásüllyed a...

Skull and Bones
Játékok

A Skull and Bones helyett újra népszerű az Assassin’s Creed IV: Black Flag

Az új kalózos játék helyett a Ubisoft korábbi klasszikusához térnek vissza a...

Skull and Bones
Játékok

Így magyarázkodott a Ubisoft a Skull and Bones 70 eurós ára miatt

A Ubisoft vezérigazgatója szerint a játék hatalmas és teljes élményt nyújt majd.