Nem is olyan sokára új Assassin’s Creed rész érkezhet

A franciák nem állnak le, lassan futószalagon szállítják a történelmi címeket.

Sokan még csak most kezdtek játszani az Assassin’s Creed legújabb felvonásával, ami egészen a Vikingek koráig vitt vissza az időben. A Valhalla egészen remek alkotás lett és az idővel és a frissítésekkel csak egyre jobb lesz. Valószínűleg nem is olyan sokára már valami féle DLC-k is elkezdenek majd szállingózni Eivor történetéhez, szóval a Ubisoft Montréal-nak van bőven dolga mostanság.

A hírek szerint azonban idén, legkésőbb jövő tavasszal is fog érkezni egy Assassin’s Creed rész, amit egy bennfentes forrás is alátámasztott. A fent felsorolt okok miatt (meg mert konkrétan most jött ki a játékuk) természetesen nem a Montréal gárdája fogja azt szállítani. A legesélyesebb nevező a Ubisoft Sofia, amely az Assassin’s Creed Rouge-t és az Origins The Curse of the Pharaohs kiegészítőjét tudhatta mostanság maga mögött. 

A pletykált megjelenési dátum 2021 Karácsonyára, illetve 2022 első felére tehető. Ez akár még helyes is lehet, hiszen az utolsó munkájuk óta már lassan három év telt el és mint tudhatjuk, a Ubisoft háza táján ilyenkor már szokás kidobni egy új produktumot. A történelmi elhelyezkedéséről még nem tudunk semmit, szóval csak találgatni lehet. Egy korábbi 4chan-es szivárgás alapján a 100 éves háború Franciaországában fogjuk majd magunkat találni a következő bérgyilkos bőrében. Másik pletyka viszont Oroszlánszívű Richárd páncélját emlegette, amely egy egészen más korba teleportálna el minket.

Total
91
Shares
Previous Article

Ez már tényleg a végleges Far Cry 6 megjelenési dátum?

Next Article
Michael Keaton

Nem, a hírek ellenére Michael Keaton csak egy filmre, s nem több filmre tér vissza Batman szerepében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!