Mit tudunk a Far Cry 6-ról?

Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a Ubisoft (valószínűleg) tavaszi nagy durranásával kapcsolatban.

A jövő év egyik legjobban várt játékai közé tartozik egyértelműen a Ubisoft következő Far Cry felvonása. A sorozat ugyan kezd egy kicsit kifulladni, hiszen már a Far Cry 5 sem alkotott olyan maradandót, mint a harmadik rész tette. A francia kiadót rengeteg kritika érte, hogy az alkotásai egy ideje nem sokat változnak és az összes gyakorlatilag egy kaptafára készül.

Jött is a balhé a Ghost Recon Breakpoint kapcsán, megjelenés előtt és annak a környékén nekünk sem tetszett, hiszen annyira monoton és unalmas volt. Később aztán szerencsére javítottak ezen, de a rajongói hangok hatására egy kicsit visszavettek a tempóból és eltolták több projektjük megjelenését.

A Far Cry 6 is ennek lett az „áldozata”, hiszen már eredetileg jövő februárban megjelent volna. Az Assassin’s Creed Valhalla példájából már jól láthatjuk, hogy nagyon sokat jelenthet ez a plusz idő a játéknak. A mostani pletykák szerint valamikor 2021 tavaszán fog napvilágot látni az új rész.

Ha hihetünk az Xbox Store-ban idő előtt feltűnt információnak, akkor pontosan május 25-én számíthatunk rá. Miért is várják sokan annyira? A Breaking Bad sorozatból ismert Giancarlo Esposito fogja alakítani az egyik főszereplőt, ami rendkívül izgalmassá teszi az egész történetét az alkotásnak.

Helyszínül „Yara” szigete fog számára szolgálni, amely egyfajta hasonmása a való életből Kubának. Dani Rojas-t alakítjuk majd, akinek a feladata megdönteni az Anton Castillo (Giancarlo Esposito) által irányított diktatórikus rezsimet. A játék érkezni fog PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PS4-re, PS5-re és Google Stadia-ra is. Egyelőre ezeket az információkat tudjuk róla, ha igaz a megjelenési dátum, akkor maximum február környékén már sokkal többet tudunk elmondani vele kapcsolatban.

Total
1
Shares
Previous Article
Jennifer Lawrence

Így fest Jennifer Lawrence a Leonardo DiCaprio közös Netflix-film forgatásán

Next Article

Észbontó pletykák jelentek meg az Xbox brand kapcsán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!