Wide Screen
Image default
Sorozatok

Mégsem Temuera Morrison bújik Boba Fett páncéljába, hanem Timothy Olyphant kelti életre?

Alig egy hete kaptunk hírt arról, hogy sorozatsztár Timothy Olyphant is csatlakozott a The Mandalorian szereplőgárdájához, mégpedig Boba Fett páncéljában.

A Lucasfilm még mindig nem nyilatkozott Jon Favreau rendezőtől a The Mandalorian második évadról, pedig az elmúlt néhány hónapban egészen érdekes pletykák láttak napvilágot az első élőszereplős Star Wars-sorozat második szezonjáról. Nemrég arról kaptunk hírt, hogy a főként sorozatokban vállalt szerepet Timothy Olyphant nevével bővült a szereplőgárda.

Eddig a pontig még találgatni sem mertünk, hogy kit kelt majd életre a Disney+ streamingszolgáltató sorozatában, most azonban a SlashFilm értesülései szerint a Deadwood – A film sztárja fogja viselni Boba Fett páncélját. Ez azt jelenti, hogy Olyphant kapta a lehetőséget, hogy életre keltse a rajongók kedvenc fejvadászát a messzi-messzi galaxisban, s nem Temuera Morrison, ahogy arról gondoltuk? Az igazság nem ez, és a kiterjesztett univerzum rajongói valószínűleg már kitalálták, hogy mindez hogyan lehetséges.

Olyphant valójában egy Cobb Vanth nevezetű karaktert játszik majd a sorozatban, akit Chuck Wending író mutatott be az Aftermath regényeiben, és akiről hétvégén mi is írtunk. A könyvekben Vanth egy önkéntes seriffet játszik a Freetown néven ismert tatuini településen. Vanth szert tett Fett mandalori páncéljára a jawák egy csoportjától, miután a Hutt Jabba bárkájának roncsai között guberálás során találták meg a különös páncélt. Boba Fett a páncélnak köszönheti életét, hiszen a beskarból készült páncél olyan erősnek bizonyult, hogy még a hatalmas Sarlacc emésztősavjai sem voltak képesek elpusztítani.

Hogy mindez mit jelent a folytatással kapcsolatban, vagy hogy Vanth milyen szerepet játszik majd a történetben, de biztonsággal kijelenthetjük, hogy Boba Fett még mindig életben van, s vissza akarja kapni a páncélját.

Timothy Olyphant

Még több a témában...

A The Mandalorian korai dizájntervein Bébi Yoda egészen ijesztő volt

Kévés Bence Mihály

Bébi Yoda még aranyosabb is lehetett volna, Jon Favreau a karakter hosszú tervezési folyamatáról mesélt

Kévés Bence Mihály

Pedro Pascal szerint az agyad eldobod majd a The Mandalorian második évadától

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat