Főoldal Sorozatok Mégsem Temuera Morrison bújik Boba Fett páncéljába, hanem Timothy Olyphant kelti életre?
Sorozatok

Mégsem Temuera Morrison bújik Boba Fett páncéljába, hanem Timothy Olyphant kelti életre?

Alig egy hete kaptunk hírt arról, hogy sorozatsztár Timothy Olyphant is csatlakozott a The Mandalorian szereplőgárdájához, mégpedig Boba Fett páncéljában.

431
Boba Fett

A Lucasfilm még mindig nem nyilatkozott Jon Favreau rendezőtől a The Mandalorian második évadról, pedig az elmúlt néhány hónapban egészen érdekes pletykák láttak napvilágot az első élőszereplős Star Wars-sorozat második szezonjáról. Nemrég arról kaptunk hírt, hogy a főként sorozatokban vállalt szerepet Timothy Olyphant nevével bővült a szereplőgárda.

Eddig a pontig még találgatni sem mertünk, hogy kit kelt majd életre a Disney+ streamingszolgáltató sorozatában, most azonban a SlashFilm értesülései szerint a Deadwood – A film sztárja fogja viselni Boba Fett páncélját. Ez azt jelenti, hogy Olyphant kapta a lehetőséget, hogy életre keltse a rajongók kedvenc fejvadászát a messzi-messzi galaxisban, s nem Temuera Morrison, ahogy arról gondoltuk? Az igazság nem ez, és a kiterjesztett univerzum rajongói valószínűleg már kitalálták, hogy mindez hogyan lehetséges.

Olyphant valójában egy Cobb Vanth nevezetű karaktert játszik majd a sorozatban, akit Chuck Wending író mutatott be az Aftermath regényeiben, és akiről hétvégén mi is írtunk. A könyvekben Vanth egy önkéntes seriffet játszik a Freetown néven ismert tatuini településen. Vanth szert tett Fett mandalori páncéljára a jawák egy csoportjától, miután a Hutt Jabba bárkájának roncsai között guberálás során találták meg a különös páncélt. Boba Fett a páncélnak köszönheti életét, hiszen a beskarból készült páncél olyan erősnek bizonyult, hogy még a hatalmas Sarlacc emésztősavjai sem voltak képesek elpusztítani.

Hogy mindez mit jelent a folytatással kapcsolatban, vagy hogy Vanth milyen szerepet játszik majd a történetben, de biztonsággal kijelenthetjük, hogy Boba Fett még mindig életben van, s vissza akarja kapni a páncélját.

Timothy Olyphant
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...