Close


Közelgő események

Sorozatok

Temuera Morrison rendkívül csalódott, amiért Boba Fett nem kapott szerepet A mandalóri 3. évadában

A Disney és a Lucasfilm nem válaszoltak, ezért nem láttuk Boba Fettet A mandalóri 3. évadában.

Temuera Morrison rendkívül csalódott, amiért Boba Fett nem kapott szerepet A mandalóri 3. évadában
  • PublishedApril 27, 2023

A mandalóri harmadik évada megosztó, és bár a robbanásszerű finálé némileg kárpótolt, van egy kiábrándító döntés, amin a Star Wars-rajongók nehezen tudnak túllépni. A Boba Fett könyve sztárja, Temuera Morrison bevallotta, hogy nem volt benne a sorozat A mandalóri crossoverében, miközben arról is beszélt, hogy miért nem volt részese a nemrég indult harmadik évadnak.

Természetesen arra gondolunk, hogy Boba Fettnek nyoma sem volt a legutóbbi epizódokban. Voltak olyan hírek, hogy a 3. évadban az ikonikus fejvadász is feltűnik majd, és a Tatooine új daimjója részt vesz a Mandalór visszafoglalásáért folyó harcban, de sajnos nem így történt, és akárcsak a rajongók, a karaktert alakító Morrison is csalódott miatta. Egy nemrégiben tartott rendezvényen a színész megerősítette, hogy voltak korai tervek a karaktere megjelenésére a sorozatban, csakhogy a Disney és a Lucasfilm soha nem válaszolt.

Úgy volt, hogy benne leszek A mandalóri 3. évadában, de senki nem hívott fel. Új-Zélandon vártam a telefonhívást, vártam és fel akartam adni.

Temuera Morrison

Úgy tűnik, hogy ez messze nem Morrison egyetlen problémája most a stúdióval, mert azt is kritizálta, hogy a Boba Fett könyve című sorozat egyik epizódját a fősorozatnak szentelték (sokan a sorozat legjobb részeként üdvözlik). Sőt, úgy tűnik, a színésznek nem tetszett, hogy Din Djarin ellopta a showt Bobától.

Nos, az a Mando fickó ellopott néhány fejezetet a könyvemből. Fájdalmas volt nézni, ahogy felbukkant valami új, fekete, halálos karddal. És ahogy felbukkant a Boba könyvemben, egyszerűen mindenkit elpusztított. Biztos vagyok benne, hogy ez a fickó… áh… tönkreteszi a műsoromat. De nem tudtam szólni semmit. Nem én vagyok az író, úgyhogy el kell viselnem, azt hiszem.

Temuera Morrison

Reméljük, hogy nem romlott meg teljesen Morrison és a Lucasfilm kapcsolata, mert ha igen, akkor Fettnek olyan gyorsan búcsút kell mondanunk, mint ahogyan A mandalóri 2. évadában mindenki nagy meglepetésére a semmiből előhúzták a karaktert.

The Mandalorian
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.