Wide Screen
Image default
Sorozatok

A hírek szerint Boba Fett nagyobb szerepet kap majd a The Mandalorian harmadik évadában

Mint ismert, Temuera Morrison megformálásában Boba Fett nem játszik nagy szerepet a The Mandalorian következő részeiben, de ez változhat a harmadikban.

Mint ismert, Temuera Morrison megformálásában Boba Fett nem játszik nagy szerepet a The Mandalorian következő részeiben, de ez változhat a harmadikban.

Az elmúlt napokban mástól sem zeng az internet, minthogy Boba Fett visszatér a The Mandalorian második évadában, akit az a Temuera Morrison kelt majd életre, aki korábban Jango Fett fejvadászt – Boba Fett apját – játszotta a Star Wars II. rész – A klónok háborúja előzményrészben. Már az első hírekben is arról lehetett olvasni, hogy túl nagy szerepet nem kap a galaxis legendás fejvadásza, akárcsak Ahsoka Tano, aki szintén mindössze egy rész erejéig lesz látható a képernyőn, a készítők egyszerűen csak megalapozzák a közkedvelt karakter jövőjét a Disney+ képernyőjén, hiszen önálló sorozatról beszélnek.

A The Direct értesülései szerint Morrison nagyobb szerepet kap majd Boba Fett szerepében, mert míg a másodikban csak vendégszerepet kap, addig a jelenleg már fejlesztés alatt álló harmadik évadban sokkal jelentősebb szerepet tölt majd be Din Djarin történetében a fejvadász. A Lucasfilm nagy bejelentést az augusztus végi Star Wars Celebration rendezvényre tervezett, ám még kérdőjeles, hogy online megtartják-e a rendezvény – hivatalosan még az anaheimi találkozót sem törölték a naptárból.

A Lucasfilm hivatalosan még nem erősítette meg, szóval csak kezeljük pletykaként, ám ez egybevág azzal, amit már tudunk Fett visszatéréséről a távoli galaxisban, valamint azzal, amit láttunk a The Mandalorian előző részeiben, hogy miként kezelte az olyan szereplőket, mint Fennec Shand (Ming-Na Wen) és Moff Gideon (Giancarlo Esposito). Boba Fett túlélte, mikor a Sarlacc gödörben esett, mint az kiderült a kiterjesztett univerzumból, hogy kedvenc szűkszavú fejvadászunk túlélte az élve emésztést, hála az extrém erős mandalori páncéljának. És a kánonban szereplő Utóhatás című regényben is feltűnik egy megviselt mandalori páncél a Tatooineon…

The Mandalorian következő évadját valamikor ősszel fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón, és már az is biztos, hogy a Lucasfilm nem áll le, mert már a harmadik évadon dolgoznak.

Boba Fett

Még több a témában...

Bébi Yoda még aranyosabb is lehetett volna, Jon Favreau a karakter hosszú tervezési folyamatáról mesélt

Kévés Bence Mihály

Nagy Disney+ bejelentésekre lehet számítani a nemzetközi streaming napon

Kévés Bence Mihály

Pedro Pascal szerint az agyad eldobod majd a The Mandalorian második évadától

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat