Timothy Olyphant is feltűnik a The Mandalorian második évadában

Újabb neves színész csatlakozott a Disney+ sorozatának második évadához.

Újabb neves színész csatlakozott a Disney+ sorozatának második évadához.

A Star Wars-franchise utóbbi éveinek egyik legegyértelműbb sikere a The Mandalorian, Jon Favreau sorozatát mind a kritikusok, mind pedig a nézők szerették, így nem is volt kérdés, hogy érkezik-e a második évad, sőt, a showrunner korábban egy interjúban elmondta, hogy már a harmadik évad előkészületei is megkezdődtek, bár a Disney ezt a szezont hivatalosan még nem rendelte be. Az idén októberben érkező epizódokban viszont biztos, hogy egy sor izgalmas karakter és színész fog feltűnni, a kánon animációs sorozatából ismert, a rajongók körében nagy népszerűségnek örvendő Ashoka Tano Rosario Dawson megformálásában tűnhet fel, a Star Wars: Lázadókban és A Klónok háborújában szintén feltűnő Bo-Katant Katee Sackhoff fogja alakítani, Boba Fett pedig Temuera Morrison képében térhet vissza.

The Mandalorian

Ez alkalommal pedig egy újabb színész csatlakozására derült fény, a kiváló Timothy Olyphant is fel fog bukkanni a The Mandalorian következő évadában. Az ő neve többek között olyan sorozatokból lehet ismerős a rajongók számára, mint Deadwood, A hatalom hálójában, A hivatal, vagy a Törvény embere. Azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy kit is alakít majd a népszerű színész.

A sorozat emellett a rendezők terén is erősített, a visszatérő Jon Favreau és Dave Filoni mellett dirigál majd epizódot többek között Peyton Reed és Robert Rodriguez is.

A The Mandalorian második évadát a tervek szerint idén októberben mutatják be.

Total
11
Shares
Previous Article
Boba Fett

FEJTÁGÍTÓ: A Star Wars kánon már elmagyarázta, Boba Fett hogyan maradt életben A Jedi visszatér után

Next Article

Az Alan Wake fejlesztési nehézségeiről mesél Sam Lake

Related Posts
Wide Screen YouTube