Főoldal Sorozatok Peyton Reed és Robert Rodriguez rendező is kapott egy-egy részt a The Mandalorian második évadából
Sorozatok

Peyton Reed és Robert Rodriguez rendező is kapott egy-egy részt a The Mandalorian második évadából

A nemzetközi Star Wars nap alkalmából Peyton Reed és Robert Rodriguez is képpel erősítette meg, hogy ott volt a The Mandalorian S2 forgatásán.

483
The Mandalorian
Forrás: Star Wars

A nemzetközi Star Wars nap alkalmából Peyton Reed és Robert Rodriguez is képpel erősítette meg, hogy ott volt a The Mandalorian S2 forgatásán.

Május negyedike már legendásan a nemzetközi Star Wars napként van nyilvántartva a naptárban. Ezen a napon történetesen mindig kulisszák mögötti dolgokat osztanak meg, és egy ideális helyzetben még találkozókra is sor szokott kerülni, ahol a rajongók találkozhatnak kedvenceikkel. Bár a koronavírus-járvány miatt erre sajnos idén nem került sor, a közösségi felületen így is kaptunk bejelentéseket.

Az egyik legfontosabb, hogy napjaink egyik legtehetségesebb rendezője, Taika Waititi hivatalosan Star Wars-filmet fog készíteni, de még nem tudni, hogy mikor és milyen történetet fog feldolgozni. Rajta kívül még Leslye Headland is sorozatot készít, ő egy női főszereplővel a Disney+ streamingszolgáltatóra. Ha már Disney+, akkor természetesen a The Mandalorian-sorozat második évadjáról is kaptunk néhány morzsát. A Lucasfilm hivatalosan még nem jelentette be, hogy kik dirigálták az új részeket, ám sokat beszéltek James Mangoldról, amit később cáfolt a rendező.

A tegnapi napon Peyton Reed A Hangya franchise rendezőjének és Robert Rodriguez közösségi oldalára felkerült egy-egy kép a Star Wars-sorozat forgatásáról, majd később Bryce Dallas-Howard oldalán is megjelent egy montázs.

Beszédesebb bizonyítékot nem is tehettek volna közzé a képeknél, hogy a két új rendező a kamerák mögött is kipróbálták magukat a messzi-messzi galaxisban, miközben Ron Howard lánya alighanem visszatér, s újfent kapott egy részt. Akárcsak a másik két rendezőt, hivatalosan ezt sem erősítették még meg.

A világjárvány nem befolyásolja a The Mandalorian bemutatóját, hiszen már az utómunka tart, sőt, a Lucasfilm már megkezdte a harmadik évad előkészítését is. Várhatón ősszel, október végén jelenik meg a folytatás.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események