The Mandalorian

James Mangold, Robert Rodriguez és más rendezőkkel készül a The Mandalorian második évada

James Mangold az Indiana Jones 5. rész mellett a messzi-messzi galaxisban is próbára tenné magát, a The Mandalorian-sorozat következő évadánál.

James Mangold az Indiana Jones 5. rész mellett a messzi-messzi galaxisban is próbára tenné magát, a The Mandalorian-sorozat következő évadánál.

Alig pár napja robbant a hír, miszerint az Indiana Jones franchise ötödik rész rendezését nem vállalja a filmsorozat eddig egyetlen rendezője, Steven Spielberg, hanem a Logan és Az aszfalt királyai direktora, James Mangold helyettesíti, ám a legfrissebb hírek szerint a Disney egy másik projekttel is megbízza, méghozzá a nagysikerű The Mandalorian-sorozat második évad egyik epizódjával.

A Black Series Rebels YouTube-csatorna, ami az elmúlt időben sziklaszilárd bizonyítékokkal állt elő, most azt állítja, hogy sok más rendező mellett Mangold és a Sin City rendezője, Robert Rodriguez is részeket készít a The Mandalorian-sorozat második évadához. Arról nincs információ, hogy együttes erővel forgatnak, vagy esetleg akár egy teljes epizódon dolgozhatnak külön-külön.

A videósok ezen felül arról is beszéltek, hogy Bryce Dallas Howard az első évad után visszatér a folytatásra is, és újfent egy teljes epizód filmezését bízzák rá. Tekintettel arra, hogy egy ideje már forgatják a sorozatot, hamarosan a végéhez ér, de várhatóan az elkövetkező néhány hétben hivatalos bejelentést kapunk, s így talán a rendezők névsoráról is lehull a lepel.

Jon Favreau még tavaly jelentette be a folytatást, illetve hogy a második évadot valamikor idén ősszel mutatják be a Disney+ streamingszolgáltatón.

The Mandalorian
Total
1
Shares
Previous Article
The Falcon and the Winter Soldier

Propaganda plakátokon az új Amerika Kapitány a Sólyom és a Tél Katonája közös sorozatában

Next Article
Bosszúállók: Végtelen háború

Új koncepciós rajzok szerint a Lélekkőnek otthont adó Vormir így is kinézhetett volna a Végtelen háborúban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!