Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Steven Spielberg helyét James Mangold veheti át az Indiana Jones 5. élén, Harrison Ford helye sem biztos

Sokakat sokként ért az esti órákban érkezett hír, miszerint Steven Spielberg rendezői széke nem biztos, helyét James Mangold veheti át az Indiana Jones 5. élén.

Sokakat sokként ért az esti órákban érkezett hír, miszerint Steven Spielberg rendezői széke nem biztos, helyét James Mangold veheti át az Indiana Jones 5. élén.

Csak nem akar összejönni az Indiana Jones franchise ötödik része, hiszen a kezdeti nehézségek után újabbakkal találják szembe magukat a készítők. Bár legutóbb már egészen biztató híreket lehetett olvasni a filmről, jelen állás szerint még az sem biztos, hogy Steven Spielberg marad-e a rendezői székben, vagy helyét a Logan – Farkas és Az aszfalt királyai rendezője, James Mangold veszi át, aki viszont leváltaná Harrison Fordot.

A Variety indította el a lavinát a folytatással kapcsolatban, miszerint az első négy részt jegyző legendás filmrendező úgy döntött, hogy meghátrál, és lemond a film rendezésének jogáról. Hogy mi áll a döntés hátterében nem tudni, viszont még korai lenne bármit kőbe vésni, hiszen James Mangold még csak most kezdett tárgyalásokat a Lucasfilmmel.

A hírek szerint Spielberg maga döntött úgy, hogy inkább visszalép, és átadja a stafétabotot valaki másnak, egy fiatalabb és tehetséges rendezőnek abban a reményben, hogy az új generáció saját perspektívájából közelítik meg az általa felépített franchiset. Mangold pedig erre tökéletes jelölt lehet, hiszen Hugh Jackman főszereplésében készült a Logan – Farkas az X-Men éra legjobb darabja lett, a tavaly bemutatott Christian Bale és Matt Damon párossal a Le Mans-i verseny feldolgozása is magáért beszélt.

Perpillanat az Indiana Jones 5. részt 2021. július 9-én tervezik bemutatni az amerikai mozikban.

James Mangold

Még több a témában...

Box Office-figyelő 2020/26. hét: A Jurassic Park ismét elfoglalta méltó helyét a lista tetején, közel 3 évtizeddel a bemutatója után

Tóth Bálint

Ismét forgatókönyvíró nélkül maradt az Indiana Jones 5

Vigh Martin

Az elveszett világ: Jurassic Park

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat