Indiana Jones

Harrison Ford utalt rá, hogy mikor kezdődik az Indiana Jones 5. forgatása

Harrison Ford ötödször is visszatér a legendás régészprofesszor, Indiana Jones szerepében, és már azt is tudni, hogy mikor kezdik a forgatást.

Harrison Ford ötödször is visszatér a legendás régészprofesszor, Indiana Jones szerepében, és már azt is tudni, hogy mikor kezdik a forgatást.

A 77 éves színész felkészülve várja a forgatást, hogy ötödik alkalommal is eljátssza Dr. Henry Walton Jones-t, akit mindenki csak Indiana Jonesnak ismer. A kezdetleges nehézségek ellenére úgy tűnik, hogy végre tető alá kerül a franchise legújabb része, hiszen a film főszereplője több interjúban is utalt rá, hogy mikor kezdődhet az Indiana Jones 5. forgatása.

Ford legújabb filmje, A vadon hívó szava népszerűsítésével volt elfoglalva a hét elején, amikor elárult egy fontos információt az Indiana Jones soron következő részéről is. A színész megerősítette, hogy minden a tervek szerint alakul, bár ezt eddig is tudtuk, de hozzátette, hogy a film forgatása hamarosan kezdetét veszi.

Ennek ellenére egy korábbi interjúban teljesen mást mondott a színész. A CBS Sunday Morning című műsorában Ford egy tavaszi ütemezésről, áprilisról beszélt, miközben arról kérdezték a színészt, hogy milyen érzés visszatérni a ’70-es és ’80-as évek legendás karakteréhez.

Fordot legutóbb 2008-ban láttuk Indiana Jones szerepében, akkor mutatták be az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságot, ami a pozitív kritikákkal ellentétben sok rajongót nem győzött meg. Az ötödik rész neve mellett eddig 2021. július 9-ei dátum szerepel.

Total
5
Shares
Previous Article
Uncharted

Tom Holland elárulta, hogy miért lesz vonzó az Uncharted-film a rajongóknak

Next Article
Billie Eilish

Billie Eilish elkészült a 007 Nincs idő meghalni főcímdalával

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!