Wide Screen
Image default
Filmek

Harrison Ford utalt rá, hogy mikor kezdődik az Indiana Jones 5. forgatása

Harrison Ford ötödször is visszatér a legendás régészprofesszor, Indiana Jones szerepében, és már azt is tudni, hogy mikor kezdik a forgatást.

Harrison Ford ötödször is visszatér a legendás régészprofesszor, Indiana Jones szerepében, és már azt is tudni, hogy mikor kezdik a forgatást.

A 77 éves színész felkészülve várja a forgatást, hogy ötödik alkalommal is eljátssza Dr. Henry Walton Jones-t, akit mindenki csak Indiana Jonesnak ismer. A kezdetleges nehézségek ellenére úgy tűnik, hogy végre tető alá kerül a franchise legújabb része, hiszen a film főszereplője több interjúban is utalt rá, hogy mikor kezdődhet az Indiana Jones 5. forgatása.

Ford legújabb filmje, A vadon hívó szava népszerűsítésével volt elfoglalva a hét elején, amikor elárult egy fontos információt az Indiana Jones soron következő részéről is. A színész megerősítette, hogy minden a tervek szerint alakul, bár ezt eddig is tudtuk, de hozzátette, hogy a film forgatása hamarosan kezdetét veszi.

Reméljük, hogy hamarosan kezdjük a forgatást, akár már idén nyáron. Vagy késő nyáron.
Harrison Ford

Ennek ellenére egy korábbi interjúban teljesen mást mondott a színész. A CBS Sunday Morning című műsorában Ford egy tavaszi ütemezésről, áprilisról beszélt, miközben arról kérdezték a színészt, hogy milyen érzés visszatérni a ’70-es és ’80-as évek legendás karakteréhez.

Mindig öröm visszatérni ezekhez a karakterekhez. Amikor lehetőségünk van készíteni egy másikat, az azért van, mert az emberek élvezték azokat. Kötelességemnek éreztem, hogy megbizonyosodjunk ambícióinkról, amelyek annyira törekvők, mint mikor belevágtunk. Felelősséggel tartozol a nézők felé. Szerintem azok az emberek, akik megnézik a filmjeim többek, mint nézők. Hátborzongató rajongók, de valójában ezek az emberek támogatják az üzletem, és felelősséggel tartozom nekik az általan kínált szolgáltatások minősége végett.

Fordot legutóbb 2008-ban láttuk Indiana Jones szerepében, akkor mutatták be az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságot, ami a pozitív kritikákkal ellentétben sok rajongót nem győzött meg. Az ötödik rész neve mellett eddig 2021. július 9-ei dátum szerepel.

Még több a témában...

Ismét forgatókönyvíró nélkül maradt az Indiana Jones 5

Vigh Martin

Az Indiana Jones producere megerősítette a rendezőt

Kévés Bence Mihály

Nyomozás indult Harrison Ford ellen egy veszélyes repülőgép manőver miatt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat