Főoldal Filmek Harrison Ford utalt rá, hogy mikor kezdődik az Indiana Jones 5. forgatása
Filmek

Harrison Ford utalt rá, hogy mikor kezdődik az Indiana Jones 5. forgatása

Harrison Ford ötödször is visszatér a legendás régészprofesszor, Indiana Jones szerepében, és már azt is tudni, hogy mikor kezdik a forgatást.

759
Indiana Jones
Forrás: Disney

Harrison Ford ötödször is visszatér a legendás régészprofesszor, Indiana Jones szerepében, és már azt is tudni, hogy mikor kezdik a forgatást.

A 77 éves színész felkészülve várja a forgatást, hogy ötödik alkalommal is eljátssza Dr. Henry Walton Jones-t, akit mindenki csak Indiana Jonesnak ismer. A kezdetleges nehézségek ellenére úgy tűnik, hogy végre tető alá kerül a franchise legújabb része, hiszen a film főszereplője több interjúban is utalt rá, hogy mikor kezdődhet az Indiana Jones 5. forgatása.

Ford legújabb filmje, A vadon hívó szava népszerűsítésével volt elfoglalva a hét elején, amikor elárult egy fontos információt az Indiana Jones soron következő részéről is. A színész megerősítette, hogy minden a tervek szerint alakul, bár ezt eddig is tudtuk, de hozzátette, hogy a film forgatása hamarosan kezdetét veszi.

Ennek ellenére egy korábbi interjúban teljesen mást mondott a színész. A CBS Sunday Morning című műsorában Ford egy tavaszi ütemezésről, áprilisról beszélt, miközben arról kérdezték a színészt, hogy milyen érzés visszatérni a ’70-es és ’80-as évek legendás karakteréhez.

Fordot legutóbb 2008-ban láttuk Indiana Jones szerepében, akkor mutatták be az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságot, ami a pozitív kritikákkal ellentétben sok rajongót nem győzött meg. Az ötödik rész neve mellett eddig 2021. július 9-ei dátum szerepel.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...