Wide Screen
Image default
Filmek

Kathleen Kennedy megerősítette, hogy Harrison Forddal közösen készítik az Indiana Jones 5. részt

Harrison Ford szerepel az Indiana Jones 5. részben, csak készüljön el végre, mert eddig nem akart összeállni a forgatókönyv.

Harrison Ford szerepel az Indiana Jones 5. részben, csak készüljön el végre, mert eddig nem akart összeállni a forgatókönyv.

A Disney még 2016-ban jelentette be az ötödik Indiana Jones-filmet, amit akkor 2019-ben szerettek volna bemutatni a színházakban, természetesen Harrison Forddal a főszerepben, aki a franchise ikonikus régészprofesszorát alakítja. Azóta azonban többször is elnapolták a film bemutatóját, a legfrissebb állás szerint 2021 nyarán láthatjuk visszatérni Fordot a szerepben, és annak is szemtanúi lehettünk, ahogy David Koepp és Jonathan Kasdan írók jöttek és távoztak.

Ezenkívül olyan pletykákról is olvashattunk már, hogy az Indiana Jones 5. a franchise újraindítása lesz, tehát egy rebootot kapunk fiatalabb színésszel a főszerepben, aki Harrison Fordtól veszi át a stafétabotot. Ezt azonban a BAFTA vörös szőnyegén Kathleen Kennedy cáfolta. A Lucasfilm elnöke szerint mihelyt elkészülnek egy olyan forgatókönyvvel, amivel elégedettek lesznek, a projekt készen áll arra, hogy továbblépjen.

Továbbra is dolgozunk rajta, és ha elérünk egy olyan forgatókönyvhöz, ahol lenni akarunk, akkor azután készen állunk a továbblépésre.
Kathleen Kennedy

Ezenfelül Kennedy azt is megerősítette a díjátadó ünnepségen, hogy még mindig Harrison Ford játssza a főszereplőt, vagyis szó nincs rebootról, az ötödik rész az első négy folytatása lesz.

Harrison Fordot bevontunk, ez nem egy reboot lesz, hanem egy folytatás. [Harrison] alig várja már. Feltétlenül részt vesz benne.

Az ötödik Indiana Jones-filmre visszatér Steven Spielberg, aki a Disney égisze alatt most először dolgozik majd a franchise egy új részén. De a legendás rendező mellett John Williams legendás zeneszerzőt is felkérték, hogy írjon témát a filmhez. A filmet a tervek szerint 2021. július 9-én fogják bemutatni a mozikban.      

Még több a témában...

Az Indiana Jones producere megerősítette a rendezőt

Kévés Bence Mihály

Több Disney film is új premierdátumot kapott, köztük a Mulan, a Dzsungeltúra és az Indiana Jones 5.

Kévés Bence Mihály

Steven Spielberg helyét James Mangold veheti át az Indiana Jones 5. élén, Harrison Ford helye sem biztos

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat