Főoldal Filmek A Disney már megint eltolta az Indiana Jones 5. bemutatóját
Filmek

A Disney már megint eltolta az Indiana Jones 5. bemutatóját

Nem olyan rég számoltunk be arról, hogy a Disney egy évvel elhalasztotta az Indiana Jones 5. rész bemutatóját, most még hátrébb tolta.

731
Indiana Jones
Forrás: Disney

Nem olyan rég számoltunk be arról, hogy a Disney egy évvel elhalasztotta az Indiana Jones 5. rész bemutatóját, most még hátrébb tolta.

Nem akar beindulni ez a projekt, mert a Disney tegnap bejelentette, hogy az Indiana Jones 5. rész bemutatóját kénytelenek  további egy évvel eltolni, így a 2020. július 9-ére kitűzött bemutató helyett most csak 2021. július 10-én nézhetjük meg Harrison Ford utolsó régész kalandját a mozikban. A stúdió nem indokolta semmivel az ismételt halasztást, de ez már a második, hogy eltolta a bemutatót, habár az elsőt megértjük, ugyanis ott történt egy forgatókönyvíró csere is, akinek munkájával sem a rajongók, sem a kritikusok nem voltak megelégedve a legutóbbi Indiana Jones kapcsán.

A rendezői székben természetesen ezúttal Steven Spielberg ül, főszerepben pedig a már említett Harrison Fordot látjuk, vélhetően az ötödik részével mindketten elköszönnek a franchisetól. A rendező egyébként a Solo: Egy Star Wars-történet társírójának tollából készült, Jon Kasdan író szkriptjét fogja filmre vinni, már ha egyszer zöld lámpát kap a projekt. Részleteket egyelőre nem osztottak meg a filmből, de ahogy feljebb mi is említettük, valószínűleg ez lesz a főszereplők utolsó kalandja közösen, sőt, még a legendás zeneszerző John Williams is visszatér, hogy méltó búcsút vegyünk a szereplőktől, beleértve a fülbemászó zenéktől is.

A bejelentéssel egy időben a stúdió több másik film bemutatóját is módosította. Így történt, hogy végre datálta a Dwayne Johnson nevével érkező Jungle Cruise mozifilmet 2019. október 11-ére. További filmek bemutatói, köztük az Angelina Jolie alakításában érkező Maleficent 2 bemutatója 2020. május 29-ére került, miközben egy titokzatos Marvel-film bemutatóját 2021. július 30-áról előrébb hoztak 2021. február 12-ére.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dűne: Második Rész
Filmek

A Dűne: Második rész az egyik legbriliánsabb sci-fi film, amit Steven Spielberg valaha látott

Steven Spielberg kijelentésével sokan egyetértenek, hogy a Dűne: Második rész észbontó.

Filmek

Steven Spielberg megerősítette, hogy elkészül a Ready Player Two

A Ready Player One sikere után jön a folytatás a filmvászonra.