Indiana Jones

A Disney már megint eltolta az Indiana Jones 5. bemutatóját

Nem olyan rég számoltunk be arról, hogy a Disney egy évvel elhalasztotta az Indiana Jones 5. rész bemutatóját, most még hátrébb tolta.

Nem olyan rég számoltunk be arról, hogy a Disney egy évvel elhalasztotta az Indiana Jones 5. rész bemutatóját, most még hátrébb tolta.

Nem akar beindulni ez a projekt, mert a Disney tegnap bejelentette, hogy az Indiana Jones 5. rész bemutatóját kénytelenek  további egy évvel eltolni, így a 2020. július 9-ére kitűzött bemutató helyett most csak 2021. július 10-én nézhetjük meg Harrison Ford utolsó régész kalandját a mozikban. A stúdió nem indokolta semmivel az ismételt halasztást, de ez már a második, hogy eltolta a bemutatót, habár az elsőt megértjük, ugyanis ott történt egy forgatókönyvíró csere is, akinek munkájával sem a rajongók, sem a kritikusok nem voltak megelégedve a legutóbbi Indiana Jones kapcsán.

A rendezői székben természetesen ezúttal Steven Spielberg ül, főszerepben pedig a már említett Harrison Fordot látjuk, vélhetően az ötödik részével mindketten elköszönnek a franchisetól. A rendező egyébként a Solo: Egy Star Wars-történet társírójának tollából készült, Jon Kasdan író szkriptjét fogja filmre vinni, már ha egyszer zöld lámpát kap a projekt. Részleteket egyelőre nem osztottak meg a filmből, de ahogy feljebb mi is említettük, valószínűleg ez lesz a főszereplők utolsó kalandja közösen, sőt, még a legendás zeneszerző John Williams is visszatér, hogy méltó búcsút vegyünk a szereplőktől, beleértve a fülbemászó zenéktől is.

A bejelentéssel egy időben a stúdió több másik film bemutatóját is módosította. Így történt, hogy végre datálta a Dwayne Johnson nevével érkező Jungle Cruise mozifilmet 2019. október 11-ére. További filmek bemutatói, köztük az Angelina Jolie alakításában érkező Maleficent 2 bemutatója 2020. május 29-ére került, miközben egy titokzatos Marvel-film bemutatóját 2021. július 30-áról előrébb hoztak 2021. február 12-ére.

Total
0
Shares
Previous Article
Thanos Végtelen Kesztyű

Súlyosabb a Végtelen háború kimenete, mint azt gondoltuk

Next Article

Joaquin Phoenix lesz Joker az eredettörténetben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!