Indiana Jones

A Solo írója, Jon Kasdam lecsapott az Indiana Jones 5. forgatókönyvére

A Solo: Egy Star Wars-történet forgatókönyvírója most az Indiana Jones 5. résznél méretteti meg magát Steven Spielberg rendező mellett.

A Solo: Egy Star Wars-történet forgatókönyvírója most az Indiana Jones 5. résznél méretteti meg magát Steven Spielberg rendező mellett.

A Collider értesülései szerint Jonathan Kasdan író fogja szállítani a szkriptet az Indiana Jones franchise ötödik részéhez. Az eredeti terv az volt, hogy David Koepp írja a film forgatókönyvét – aki nem mellesleg az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című folytatás forgatókönyvét is szerezte -, de úgy tűnik, hogy a Lucasfilm nem szeretne egy újabb kudarcot, s inkább egy rutinosabbnak nevezhető íróra bízzák az új rész megírását.

A Lucasfilm még tavaly jelentette be, hogy elkészítik az ötödik részt, melyre Steven Spielberg rendező és Harrison Ford főszereplő mellett Jon Williams világhírű karmester is visszatér, de várhatóan most utoljára látjuk őket a projekten. A történetről semmit sem árultak el, azonban Spielberg korábban már utalt rá, hogy ha a franchise szeretne életben maradni, akkor új főszereplőt kell találni, aki méltó utódja lehet Indinek. Jó kérdés tehát, hogy az Indiana Jones 5. mennyire alapoz meg egy lehetséges folytatásnak.

Az Indiana Jones 5. forgatását 2019 áprilisában kezdik, a bemutatóra pedig egészen 2020. július 10-éig kell várnunk.

Total
0
Shares
Previous Article
wonder-woman-cheetah

Megérkezett az első kép Cheetahról, a Wonder Woman 1984 gonoszáról

Next Article
Laura Dern And Sam Neill In 'Jurassic Park'

Még több Jurassic Park karakter tér vissza a Jurassic World 3.-ban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!