Főoldal Filmek 2019 áprilisában kezdik forgatni az Indiana Jones 5. részét
Filmek

2019 áprilisában kezdik forgatni az Indiana Jones 5. részét

Steven Spielberg rendező egy interjúban elárulta, hogy jövő tavasszal kezdik csak forgatni az Indiana Jones franchise ötödik részét.

732
Indiana Jones
Forrás: Disney

Steven Spielberg rendező egy interjúban elárulta, hogy jövő tavasszal kezdik csak forgatni az Indiana Jones franchise ötödik részét.

A legendás filmkészítő, Steven Spielberg az Empire Adwards díjátadóján elárulta tegnap este, hogy az Indiana Jones filmszéria következő darabját 2019-ben kezdik forgatni, melyben természetesen visszatér Harrison Ford, mint címszereplő:

Mindig megéri az utazást, amikor az Egyesült Királyság tehetségeivel dolgozhatok együtt. A színészek, a stábtagok, az árusok és a vezetők – mindenki, aki segített nekem elkészíteni filmjeim, és akik továbbra is segítenek nekem a filmek gyártásában, akkor is, amikor 2019 áprilisában visszatérek, hogy elkészítsem az ötödik Indiana Jones-filmet.

A Lucasfilm stúdió korábban az új rész bemutatóját 2020. július 20-ára tűzte ki, melyben újra együtt látjuk Spielberget és Harrison Fordot, a munkát pedig Kathleen Kennedy a Lucasfilm elnöke felügyeli Frank Marshal társaságában. A forgatókönyvet az a David Koepp írja, aki korábban a Indiana Jones és a kristálykoponya királyságáért is felelt, ami kissé aggodalomra ad okot, de tudva, hogy Kennedy felülegyeli a munkát, talán ezúttal nem lőnek mellé a filmmel.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars
Filmek

Megváltozott James Mangold készülő Star Wars: A Jedik hajnala alcíme?

Egy biztos, a Star Wars: A Jedik hajnala az első Jedi történetét...

Sorozatkritikák

Star Wars: Birodalmi históriák kritika

Újabb animációs antológiasorozat érkezett a Star Wars világából, ezúttal Morgan Elsbeth és...

Sorozatkritikák

Star Wars: Rossz Osztag kritika

Milyen lett a legújabb Star Wars animációs sorozat?