Főoldal Filmek Még nem készült el az Indiana Jones 5 forgatókönyve
Filmek

Még nem készült el az Indiana Jones 5 forgatókönyve

Aggasztó hírek jelentek meg kedvenc régészprofesszorunk folytatásáról, az Indiana Jones 5-ről.

965
Indiana Jones
Forrás: Disney

Aggasztó hírek jelentek meg kedvenc régészprofesszorunk folytatásáról, az Indiana Jones 5-ről.

A jelentések szerint hiába kapott írót az Indiana Jones franchise, még mindig nem készült el a film szkriptje, pedig lassan el kéne kezdeni a termelést. Lehet, hogy nem a legjobb úton halad a film folytatása, amiről az is árulkodik, hogy a rajongók legkisebb örömére azt az írót szerződtették le a film írásához, aki az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságát is jegyezte, s mely egyszerűen megbukott minden tekintetben.

Természetesen nem kell egyből falra festeni az ördögöt, nem jelenthetjük ki, hogy az Indiana Jones 5  kuka lesz, de jó történet nélkül könnyen arra a sorsra juthat majd, de bízzunk benne hogy nem így lesz. Azt már tudjuk, hiszen maga Harrison Ford erősítette meg korábban, hogy a folytatásban láthatjuk, valamint Steven Spielberg is visszatér majd a rendezői székébe.

A filmet a tervek szerint 2019 nyarán fogják bemutatni a mozikban, így egy évük maradt arra, hogy összedobjanak egy remek, és méltó történetet régészünknek, majd további egy év, hogy lefilmezzék, ezúttal viszont már George Lucas segítsége nélkül kell dolgozniuk, hiszen a Star Wars mellett az Indiana Jones franchise jogai is a Disney-hez kerültek, így ezzel Lucas kiszállt a bizniszből. Lucas a Star Wars részek mellett az összes Indi-filmen is dolgozott a múltban, hol produceri, hol pedig színészi feladatot is ellátott – gondoltátok, hogy egy misszionáriust játszott az Indiana Jones és a végzet templomában?

A film forgatókönyvén David Koepp dolgozik majd, aki az előző részt is jegyezte; produceri feladatokat pedig Frank Marshall látja el, aki a Moviefone-nak adott interjújából kiderült, hogy az ötödik Indi még történet nélkül hever a stúdió asztalán:

Még egy korai szakaszban vagyunk. David Koepp írónkkal folyamatosan egyeztetünk, de eddig még semmit sem vittünk papírra.

A nyilatkozatban a producer azt is elmondta, hogy miért annyira izgatott az ötödik rész kapcsán, ám a film történetéről továbbra sem árult el semmit:

Ismétlem, ez egy csapat. Olyan csodálatos csapattal dolgozhatunk, mint a Bourne-filmek esetén. Jó, hogy ha ilyen barátai vannak az embernek. Nézd, jól ismerem Fordot és természetesen Spielberget is, a teljes csapat lassan 30 éve van együtt. Tehát jó dolog együtt látni mindenkit, olyan ez, mint egy nagy találkozás.

Kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak össze, hiszen mire a film forgatására kerül sor, addigra Harrison Ford lassan 80 éves lesz, és ki látott már olyan 80 esztendős embert, aki felveszi bőrkabátját, kalapját, és a dzsungel mélyén rohangál azért, hogy kincsekre vadásszon. Marshall emiatt sem aggódik, úgy van vele, hogy majd megoldják, elvégre a színész igent mondott a szerepre.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...