Indiana Jones

Új forgatókönyvírót kapott az Indiana Jones 5. része

Elölről kezdik Steven Spielberg Indiana Jones 5. rész forgatókönyvét, miközben az is kiderült, hogy mit tartalmazott a régi szkript.

Elölről kezdik Steven Spielberg Indiana Jones 5. rész forgatókönyvét, miközben az is kiderült, hogy mit tartalmazott a régi szkript.

Steven Spielberg még 1981-ben mutatta be az Indiana Jones franchise első részét, amit további három rész követett, amiket szintén Spielberg fényképezett, most pedig arra készül, hogy ötödik alkalommal is elfoglalhassa a rendezői széket. Először úgy volt, az első Indiana Jones-filmet jegyző Lawrence Kasdan fia, Jon Kasdan fogja elkészíteni a forgatókönyvet, azonban a legfrissebb jelek szerint a Lucasfilm új írót bízott meg a feladattal, személy szerint a Rólunk szól című tévésorozat rendezőjét, Dan Fogelmant. Benne van a pakliban, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet bukása miatt döntöttek így, hiszen annak szkriptjét apa-fia szállította. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Ezzel egy időben arra is fényt derült, hogy mit tartalmazott volna az eredeti szkript. A Making Star Wars információi szerint Jon Kasdan a főszereplőt egy izgalmas vonatkalandra invitálta volna. A történet a wałbrzychi Arany Vonat legendájára fókuszált volna, az elveszett nácik aranyvonatára. A legenda szerint a nácik egy arannyal és felbecsülhetetlen tárgyakkal bíró vonatot rejtettek el valamelyik alagútban Wałbrzych és Wroclaw között – máig nem találták meg a vonatot. Azonban Dan Fogelman nem erre a legendára fog építeni, ő egy másik történetet készül feldolgozni.

Steven Spielberg direktor mellett várhatóan visszatér még utolsó alkalomra Harrison Ford is Indiana Jones szerepében, de hogy rajtuk kívül kik kapnak még szerepet az ötödik Indiana Jones-filmben, egyelőre homály fedi. Sok ideje nem maradt a Lucasfilmnek kitalálni a történetet, hiszen a filmet korábban 2021. július 9-ére datálták.

Total
8
Shares
Previous Article
Bucky

Sebastion Stan egy teljesen más Bosszúállók: Végjáték befejezésről mesélt

Next Article
Pókember: Idegenben

Pókember: Idegenben rejtett utalást hallottunk a Bosszúállók: Végjátékban

Related Posts