Indiana Jones

Harrison Ford elárulta, hogy kire bízná Indiana Jones szerepét

Harrison Ford az Indiana Jones franchise jövőjéről beszélt, hogy kit látna szívesen az Indiana Jones szerepben.

Harrison Ford az Indiana Jones franchise jövőjéről beszélt, hogy kit látna szívesen az Indiana Jones szerepben.

Abban majdnem biztosak vagyunk, hogy a most 76 éves Harrison Ford a következő Indiana Jones-filmben elköszön a régész professzor szerepétől, ám időről-időre felmerül a kérdés, hogy Ford után mi lesz a franchise sorsa, befejezik-e az ötödik résszel vagy valaki másra bízzák a szerepet. Ford annak lehetőségét mérlegelte, hogy ki lehet a következő Indy, azonban a rajongók legnagyobb örömére Ford elárulta az NBC Todaynek, hogy nélküle nem folytatják a franchise-t.

Nem lesz senkiből Indiana Jones, értitek? Én vagyok Indiana Jones. Ha én nem leszek, akkor ő sem lesz. Ennyire egyszerű.

2008-ban tettek egy próbát, hogy átadják a főszerepet egy másik karakternek, ugyanis az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságában színpadra lépett a legifjabb Indy Shia LaBeouf játékában. Mind a rajongók, mind Ford ellenezte, hogy a folytatásban LaBeouf átvegye tőle a szerepet, ami végül ahhoz vezetett, hogy egyszerűen lapátra tették LaBeouf-ot. 2010-ban Ford így nyilatkozott „fiáról”:

Miről beszéltek? Ez az enyém. Szeretnék egy másik Indiana Jones-filmet forgatni. George Lucas egy ötleten dolgozik már, ám Shia keressen másik szerepet, mert ezt én kaptam meg.

Ford a kora ellenére sem kíván lemondani a szerepről, azonban a rajongók körében Chris Pratt mellett Chris Pine neve is szóba került már egy reboot kapcsán. Pratt a Jurassic Worlddel és A galaxis őrzőivel robbant be a köztudatba, akárcsak Chris Pine, aki szintén nagy hírnévre tett szert Hollywoodban. Hogy ki lesz-e új Indy, nem tudni, mint ahogy azt sem, hogy mikorra készül el az ötödik film miután új forgatókönyvírót kapott.

Indiana Jones

Total
39
Shares
Previous Article

Megvan, milyen hosszú lesz a Microsoft műsora

Next Article

Végre megint láthatjuk a Death Strandinget?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!