Megérkezett a Predator – A ragadozó szinkronos előzetese

Még májusban mutatták be az első Predator – A ragadozó című film trailerét, ami most szinkronosan is megnézhető a lap tetején.

Még májusban mutatták be az első Predator – A ragadozó című film trailerét, ami most szinkronosan is megnézhető a lap tetején.

Shane Black rendező visszatért a franchisehoz, miután az 1987-ben bemutatott Ragadozó című filmben szó szerint kibelezte őt egy idegen bolygóról jött különös lény. Most 2018-ban a franchise új részt kap, ami egyszerre lesz reboot és folytatás Arnold Schwarzeneggerrel bemutatott első résznek.

A rendező tavasszal elárulta az amerikai kertvárosban játszódik a történet, ahol genetikailag fejlettebb Ragadozók gyilkolják az embereket, és mint azt az előzetesből kiderült, a Ragadozók minden bolygón egyre jobbak, ahol feltűnnek. A történet középpontjában egy kisfiú áll majd, aki egészen különös kapcsolatban áll majd az idegen lényekkel, szerencsére segítő társakra is lel a kis hős, mert egy ex-katonákból álló csapatnak, valamint egy „elégedetlen” tudósnak kell felvenni a harcot a fenyegetéssel. A közelmúltban az is kiderült, hogy újraforgatások keretében szinte teljesen átírták a harmadik felvonást. A Predator – A ragadozó országos bemutatója szeptember 13-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article
Jason Momoa

James Wan bejelentette, mikor érkezik az Aquaman trailer

Next Article
Wonder Woman

Szivárognak a Wonder Woman 1984 forgatásáról a képek és videók

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!