x
Előzetesek

Megérkezett a Predator – A ragadozó szinkronos előzetese

Még májusban mutatták be az első Predator – A ragadozó című film trailerét, ami most szinkronosan is megnézhető a lap tetején.

  • Publishedjúnius 16, 2018

Még májusban mutatták be az első Predator – A ragadozó című film trailerét, ami most szinkronosan is megnézhető a lap tetején.

Shane Black rendező visszatért a franchisehoz, miután az 1987-ben bemutatott Ragadozó című filmben szó szerint kibelezte őt egy idegen bolygóról jött különös lény. Most 2018-ban a franchise új részt kap, ami egyszerre lesz reboot és folytatás Arnold Schwarzeneggerrel bemutatott első résznek.

A rendező tavasszal elárulta az amerikai kertvárosban játszódik a történet, ahol genetikailag fejlettebb Ragadozók gyilkolják az embereket, és mint azt az előzetesből kiderült, a Ragadozók minden bolygón egyre jobbak, ahol feltűnnek. A történet középpontjában egy kisfiú áll majd, aki egészen különös kapcsolatban áll majd az idegen lényekkel, szerencsére segítő társakra is lel a kis hős, mert egy ex-katonákból álló csapatnak, valamint egy „elégedetlen” tudósnak kell felvenni a harcot a fenyegetéssel. A közelmúltban az is kiderült, hogy újraforgatások keretében szinte teljesen átírták a harmadik felvonást. A Predator – A ragadozó országos bemutatója szeptember 13-án lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.