Thanos Marvel Kapitány

Marvel Kapitány és Thanos harcát az utolsó pillanatban adták hozzá a Végjátékhoz

A legerősebb Marvel szuperhős és az Őrült Titán összecsapását az utolsó pillanatban rögzítették.

A legerősebb Marvel szuperhős és az Őrült Titán összecsapását az utolsó pillanatban rögzítették.

Csaknem egy évtizeden keresztül építkeztek, tervezték az Infinity Saga fináléját, melyben a Bosszúállók revansot vesznek Thanoson, amiért a Végtelen háborúban kiirtotta a fél univerzumot. Bármennyire is tűnik minden előre kigondoltnak, sok mindent a Bosszúállók: Végjáték munkálatai idején változtattak meg a forgatókönyvben, és csak az aznapi forgatáson döntötték el, hogy hozzáveszik a történethez.

Christopher Markus nemrég elárulta, hogy Amerika Kapitány és a pöröly jelenete ellentmond azzal, amit a Thor: Ragnarökben láttunk, de annyira jól nézett ki, hogy nem hagyhatták veszni a jelentet. Később aztán a rajongók az író segítségére siettek, és megválaszolták, hogy a Kapitány miért tudott villámokat szórni: Odin az első Thor-filmben elmondja, aki méltó a Mjölnir felemelésére, az megkapja Thor erejét.

Most újabb érdekességre derült fény a SlashFilm jóvoltából, ezúttal a forgatókönyvről derült ki ez-az, vagyis hogy Brie Larson karaktere, Marvel Kapitány és Thanos (Josh Brolin) harca eredetileg nem szerepelt a szkriptben, és az utolsó pillanatban rögzítették.

Jeff Ford, a Bosszúállók: Végjáték vágója így emlékszik vissza a szóban forgó jelenetre:

Ford megjegyezte továbbá, hogy mindez Anthony [Russo] remek ötlete volt, és az utolsó pillanatban rögzítették:

De a közelmúltban nem csak ezt tudtuk meg a két Bosszúállók-filmről, hanem hogy eredetileg a Végtelen háború már megágyazott volna Novának, miután Thanos leigázta Xandart a Hatalomkőért. Nova végül nem tűnt fel, de ez nem jelenti azt, hogy ne látnánk hamarosan a filmvásznon, ugyanis pletykák szerint önálló filmet is kap.

Thanos Marvel Kapitány
Total
13
Shares
Previous Article

Tengernyi érzelem az új PlayStation reklámban

Next Article

Cartridge-t is használ majd a PS5?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!