Wide Screen
Image default
Filmek

Elárulták, hogy milyen idős volt Amerika Kapitány Bosszúállók: Végjáték legvégén

Elgondolkodtatok már azon, hogy Steve Rogers milyen idős volt a Bosszúállók: Végjáték végén, mikor visszatért a jelenbe?

Elgondolkodtatok már azon, hogy Steve Rogers milyen idős volt a Bosszúállók: Végjáték végén, mikor visszatért a jelenbe?

A Bosszúállók: Végjáték egyik legnagyobb meglepetését Amerika Kapitány mutatta be, aki miután visszajuttatta a Végtelen Köveket a múltba, ő is ott maradt, a társai hiába várták, inkább boldog életet élt Peggy Carter szerelmével. Ez egyben a film legvitatottabb jelenete is volt, hiszen a végén Stever Rogers visszajött, immáron idősként, hogy átnyújtsa Samnek Amerika Kapitány pajzsát, a rajongók pedig a képsorok után azon kezdtek el tanakodni, hogy hány éves is lehetett Rogers.

A WIRED készített interjút a vizuális effektek vezetőjével, Jen Underdahl-lal, aki felvilágosítást adott Steve Rogers életkoráról a Végjáték legvégén, valamint azt is megtudtuk, hogy a VFX csapat számtalan kérdést tett fel az öreg Rogers megalkotása során.

Milyen lenne egy szuperkatona, aki 106 évesnek nézne ki? Milyen lenne a bőre? [VFX művészek] nyaktól lefele átalakították [Evans] megjelenését, tehát nem volt annyira tagbaszakadt, és összezsugorodtak a vállai, összefoglalva egy 106 éves szuperkatona külsőjét aggatták rá a karakterre.

Steve Rogers jobb búcsút nem is kaphatott volna, mint a Végjáték fináléjában, hiszen miután legyőzték Thanost, visszamehetett a múltba, hogy együtt legyen régi szerelmével. Rogerstől elköszöntünk, de az Amerika Kapitány címtől nem, hiszen Rogers átnyújtotta Samnek a pajzsot, és a San Diego-i Comic-Conon bejelentett The Falcon and the Winter Soldier minisorozatban így a jövőben Sam karakterét látjuk majd Amerika Kapitányként. A sorozat kitér majd többek között arra is, hogy a világ hogyan fogadta az új Kapitányt.

A Disney+ sorozat valamikor 2020 őszén érkezik.

Még több a témában...

A Marvel Studios már a bemutató előtt berendelte a Loki Disney+ sorozat második évadát

Kévés Bence Mihály

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel Bosszúállóinak van egy titkos fegyvere az X-Menek ellen

Kiss Zita

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat