Wide Screen
Image default
Filmek

A Végjáték íróitól tudjuk, hogy eredetileg a Végtelen háború már megágyazott volna Novának

A Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték korai terveiben már feltűnt volna Nova és a Világelme.

Mint azt korábban megtudhattuk, Novát, az inter-galaktikus terroristát már az elmúlt két Bosszúállók-filmben megismerhettük volna a filmvásznon is, de végül elhalasztották a karakter felvezetését. Stephen McFeely és Christopher Markus a Végtelen háború és a Végjáték írói most azt is elárulták, hogy hogyan jött volna képbe Richard Rider.

Emlékszem, hogy az első dolog az volt, hogy egy manifesztumba gyűjtöttük ezeket a filmeket, ahol minden lehetséges történetszálat összeszedtünk, amit csak lehetett. Ebben Nova is szerepelt, akinél ott volt a Xandari Világelme is. Igen, a Xandari Világelme. Ebben az elgondolásban a Nova Hadtest egyik tagja túlélte volna Thanos harácsolását, ő lett volna a hírnök, akárcsak mint Hulk, aki valójában az Ezüst Utazó szerepét töltötte be a filmben. Glenn Close szólaltatta volna meg a Xandari Világelmét, mert ha már ott volt nekünk, akkor miért ne? És Richard Rider eljött volna a Földre.
Christopher Markus

Egy korábbi cikkünkben már hosszasan írtunk Nováról, aki a képregényvilágban a Xandari Világelme és a Nova Hadtest teljes hatalmát megörökölte miután Xandar elpusztult. Thanos leigázta a bolygót, hogy megszerezze a Hatalomkövet, egyszóval ésszerű döntésnek tűnt, hogy Nova is csatlakozzon a Bosszúállókhoz, de biztosan jó okkal tették, hogy elhalasztották a karakter bemutatását. Pletykák szerint Nova szólófilmet is kap a jövőben, de még előtte A galaxis őrzői vol. 3.-ban szerepet kaphat.  

Nova

Még több a témában...

Ilyen lesz Thanos az Avengers: Infinity Warban?

Kévés Bence Mihály

Időutazás, flashback vagy egy alternatív valóság?

Kévés Bence Mihály

A Thor: Ragnarok direktora rendezheti a Thor 4-et

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon